A ja chciałabym JUŻ urodzić ...

a wszystkim z Was życzę, żebyście urodziły dokładnie tak jak to sobie planujecie :-)
Ja to planuje wtedy kiedy Julka, ale nie wiem niestety kiedy ona planuje, bo malo mowi
GRATULACJE KOLEJNEJ DZIEWCZYNKI! Oby tylko tak do konca wszystkim pomyslnie szlo

A ja to jakos ostatnio mam jakies fazy bycia i niebycia na forum

Zawsze jak juz przysiade cos juz sie zbieram, zeby napisac to ktos przyjdzie, albo ktos mnie gdzies wyciagnie. Zazwyczaj zreszta tak na zasadzie "Szybko, szybko", ze nie zdaze na forum sie pozegnac. BARDZO PRZEPRASZAM ZA ZNIKANIE!

Teraz niby mam troche czasu, ale pewnie zaraz sasiad (co kupil auto) bedzie mnie wolal, bo oleju podobno nie ma w aucie i on boi sie jezdzic GUPI

Nie rozumi "chlopek-roztropek" ze auto sie grzeje jak oleju nic nie ma w nim.... Ah! No coz, powiedzmy, ze mozna to zrzucic na fakt iz to jego pierwsze auto.
Ale juz zaczynaja byc meczacy. Cos juz gadali, ze umowe chca zmienic, bo jednak niekorzystnie im w tej formie wychodzi polisa OC

BOSZE! A mowilismy, zastanowcie sie, poogladajcie! Dzis dopiero jedzie do mechanika z samochodem. A we wtorek go kupil od nas.... GUPKI