Dziewczyny mam już dość dziś mam taki kryzys drugą noc prawie nie spałam bo miałam skurcze które mi po ok godzinie przechodziły dziś słabo czuje dzidzie nie wiem jestem załamana aż mi się beczeć chce nie wiem co mam robić czy jechać do szpitala czy jeszcze czekać jak nie chce siać paniki mógłby się już mój maluszek urodzić bo mam dość
Ja tam bym pojechala do szpitala, jakbym slabiej czula Julke. Wiem, ze czesc z Was uwaza, ze dzieci tez maja slabsze dni co do ruszania sie, ale Ty madziu masz niewiele do terminu i na wszelki wypadek nie zaszkodzi zrobic KTG. A tak poza tym to nie stresuj sie.
Moze to oznacza, ze niedlugo bedziesz bobo sciskac w raczkach

:-)
A co do mojej jazdy za kierownica, to jakos tak sceptycznie podchodze do zagrozenia. Ewentualnie to ja moge byc zagrozeniem dla innych....

Bo tak np. teraz wlasnie wrocilam z jazdy i w trakcie jej trwania maz mnie znow wyprowadzil tak z rownowagi, ze mu mam ochote za pier.... wiadomo co dalej

A jak ja sie robie wsciekla za kierownica to uciekajcie babcie i dziadki na rowerkach, biedni piesi przechodnie itp. bo NORMALNIE BYM POROZJEZDZALA!

A mezowi to jeszcze nagadam, tylko niech "F" przyjdzie na gore do mnie, to ja mu nagadam.... O cholercia, ale sie nakrecilam! Normalnie chyba go pacne w ryja!

O tak!
Tak, wiec mile Panie, ja sie uprzejmie i kulturalnie zegnam na "tym czas" z wiadomych powodow. Odezwe sie wkrotce! ;-)