Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Do histeryczek nie należę ale tej całej ciązy to mam już dość
.Jeszcze pierwszy raz spuchły mi nogi
i to od razu tak wybitnie, że po same kolana.Łydki mam jak zapasnik sumo
.
- na szczęście wszystko można zgonic na hormony

ech dość ...
.Jak tak dalej pójdzie to mnie moje chłopy zostawią
.

- chodzi mi o krwawienie - jakby zsumować te dni z 9 miesięcy, to wychodzi mniej więcej 5-6 tygodni - tyle, co połóg;-)Nie zostawia, nie zostawią
A'propos miesiączki;-) - tak się cieszyłyśmy na początku ciąży, że sobie od niej odpoczniemy:-), a tu się okazuje, że co się odwlecze, to nie uciecze- chodzi mi o krwawienie - jakby zsumować te dni z 9 miesięcy, to wychodzi mniej więcej 5-6 tygodni - tyle, co połóg;-)
No w sumie dobrze to policzylas i mysle, ze to tak wlasnie bedzie, jak te "niemane" miesiaczki przez 9 miesiecy.Nie zostawia, nie zostawią
A'propos miesiączki;-) - tak się cieszyłyśmy na początku ciąży, że sobie od niej odpoczniemy:-), a tu się okazuje, że co się odwlecze, to nie uciecze- chodzi mi o krwawienie - jakby zsumować te dni z 9 miesięcy, to wychodzi mniej więcej 5-6 tygodni - tyle, co połóg;-)

Dziewczyny mam już dość dziś mam taki kryzys drugą noc prawie nie spałam bo miałam skurcze które mi po ok godzinie przechodziły dziś słabo czuje dzidzie nie wiem jestem załamana aż mi się beczeć chce nie wiem co mam robić czy jechać do szpitala czy jeszcze czekać jak nie chce siać paniki mógłby się już mój maluszek urodzić bo mam dość
kochane brzuchatki mam pytanko????
cos mnie zaczyna piec pod brzuszkie jak podnosze noge... albo sie przekrecam no i przy chodzeniu tez....
i to niesamowicie piecze i cos takiego jak by sie cosik odrywalo...
kurcze boje sie troszke... a USG mam we wtorek... a w srode spodkanie z polozna....
Pamiętam jak my wróciliśmy ze sklepu z łóżeczkiem i ja byłam padnięta i nic mi się już nie chciało, a to mój mąż wyciągnął skrzynkę z narzędziami i zaczął je składać. To ja mu mówiłam, żeby dziś już to zostawił, że jutro się to zrobi, ale on nie. No i poskładał łóżeczko. Ale z innymi rzeczami to mu za to trzeba 10 razy mówić, żeby zrobił.dziewczyny ja też dzisiaj mam jakiś gorszy dzień...właśnie zdrzemnęłam się godzinkę i troszkę zrobiłam się silniejsza...
puala i madzia
ja chyba bym odwiedziła lekarza od razu..bo jakieś dziwne te Wasze objawy..
barmanka
ja już się nawet nie wypowiadam na temat mojej wagi
już jestem 16 na plusiechyba przestanę sie w ogóle ważyć i będę żyła w błogiej nieświadomości...
w ogóle to mi przykro..bo wczoraj przyszło łóżeczko a mój M cały czas odkłada wstawienie go gdzieś w pokoju (będzie to wymagało poprzestawiania mebli):-(
gdybym mogła to sama bym sobie te meble poprzestawiała i to łóżeczko gdzieś dała:-(...wiem że to zrobi ale nie rozumie, że ja tak bardzo sie cieszę i chciałabym już mieć kącik dla malutkiej:-(