Confi
Mamusia Damianka :)
nie ma sprawy Kochanaooo teraz widzę dzięki Confi![]()
każdy by chciał zobaczyć takie małe pięknościObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie ma sprawy Kochanaooo teraz widzę dzięki Confi![]()
każdy by chciał zobaczyć takie małe piękności

to ja rezerwuje drugą dla mojego Marcelka

O matko
(...)
jak weszłam do łazienki i zonaczyłam na moim białym dywaniku łazienkowym kupe gruzu to otworzyłam klapkę od tunelu który lączy cały pion i wrzasnęlam by przyszedł posprzatać mi mieszanie z gruzu
Mimo tych przeżyć mam doskonały humorek , siedzę sobie z wami wcinam jogurt Mullera wiśniowy z czekoladowymi krążkami i jestem wniebowzięta
jakim cudem masz u siebie gruz w domu.. To by mnie już naprawdę wytrąciło z równowagi 
Teraz i ja też widzę te urocze maleństwa :-):-)
ula_28 to ,ze nie widzisz fotek nie zależy od dostepu do forum zamkniętego bo Jola udostępniła je tutaj przecież ...to zależy raczej od hostingu zdjęć...może macie jakies blokady w swoich kompach...ja zgram sobie te zdjęciana dysk i wrzucę na inny hosting...napiszcie mi czy je widzicie ...

, jak ty je rozpoznajesz i nie mylisz sie która już nakarmiona - dosłownie pełna podziwu jestem

.
,wręcz przeciwnie.
boziuś , a człowiek myślał że nie wytrzyma , a wytrzymał
, tak samo z naszymi brzuszkami - też wytrzymamy!O matkojakim cudem masz u siebie gruz w domu.. To by mnie już naprawdę wytrąciło z równowagi
![]()
nie ma sprawy, ja to taki mały haker jestem ;-)Teraz i ja też widzę te urocze maleństwa :-):-)
Widzę, że Confi znasz się na rzeczy! Super, że nam pokazałaś te słodziaki![]()

a dzidzię po woli też przyzwyczajam do tej muzy 

ja bym poszła wczesniej ...nawet do ogolnego spytac ...nie czekałabym do czwartku Kochana...kurcze do lekarza mam dopiero w czwartek