Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czynność za sobą..
a ja się prosić już nie będę

Oj Nina lepiej powiedz ze to taki żart. Moja siostra jest wcześniakiem właśnie dlatego że moja mama w 7 m-cu postanowiła przemeblować pokój jak mój tata był na kilkudniowym wyjeździe. Odkleiło się łożysko dostała krwotoku i szpital. Moja siostra ma 23 lata ale nic mądra wiec zwalam to na wcześniactwojak się wkurwię to sama te szafki w poniedziałek (jak będzie w pracy) poprzestawiam![]()
/zart/
chyba, ze mój maluszek zacznie buszowac w brzuszku to sie budze, ale pozniej nie mam kłopotów z zasnieciem.Kiedy ktos sie mnie pyta czy sie boje porodu to mówie, ze nie bo nie wiem co mnie czeka, a z drugiej strony jestem wytrzymała na ból.Dzisiaj mam ochote na sałatke Gyros.Zaraz ide usmazyc filety z kuraka.
, bo wróci dopiero pod koniec czerwca.Normalnie ta kobieta mnie wnerwia coraz bardziej

.Ja np nie mogłabym wytrzymac zeby nie zobaczyc syna swojego syna.Ale cóż sa ludzie i ludziska.Moi rodzice dali nam na wózek dla Filipka, a od tesciów nie dostalismy nic chociaz obiecali nam nosidełko.Powiedziałam M ,ze sama kupie a oni niech mnie w nos pocałuja.Bo ja dzieciatka nie bede w kocu wiozła ze szpitala.

!!! bo coś czuję że niebawem będę musiałą o niej zapomnieć :-(

i też się z tego powodu cieszę, bo nie lubię za bardzo tego zajęcia;-). Jedyna radość z tego, że to były ubranka dla Synusia:-):-)
.