reklama

Mamy majowe 2009

witajcie. ja tylko na chwilkę. chcę powiedzieć, że u mnie w porządku. mam juz wszytko naszykowane i gotowe więc jestem zadowolona wysprzątałam i mam spokój. jak coś odezwę się jutro. trzymajcie się.:-):-):-)

reklama
witajcie po południ dziewczynki :-)

cieszę się ze pomoglam Wam zobaczyć cudeńka Joli ;-)

Paula ja tez mam lekarza we wtorek...nie moge się doczekac ... no i zazdroszczę Ci ze u Was tak ciepło. U nas choć pogodnie to zrobiło się po prostu zimno..brrr teraz na termometrze są 4 stopnie :szok:

hello :)))

właśnie wróciłam z uczelni :happy: masakra... to już jest ponad moje siły:baffled:

a Wy jak widzę - twórczość w pełni.. postaram się Was chociaż troszkę nadgonić, ale nie wiem czy dam radę..

confi- no to widze ze nie jestem sama... we wtorek... juz nie moge sie doczekac.... a co do pogody to super jest... ale zaraz z pewnoscia i w PL sie zacznie robic cieplutko... wiec sie nie martw... widzialam twoje kwiatki cudne...

aga_k_m podziwiam...mnie by się nie chciało na uczelnię jeździć....dzisiaj dużo nie napisałyśmy ...ja ostatnio nadrabiałam 6 stron :baffled:

paula no u nas już zaczynało byc ciepło ale znów jakiś zimny prąd powietrza sprawił ze jest chłodniej...
dzięki za komplement... musze wstawić swoje wypociny tutaj :tak:

majóweczki oto wynik mojej wczorajszej pracy

zrobiłam dwie duże kompozycje do kościoła...każda ok 1,5 m wysokości i metr szerokości

25f5yfm.jpg

no i to co lubię najbardziej...wiązankę ślubna . Na zdjęciu tego nie widać ale jest w niej ok 50 róż :tak:
34s2pdu.jpg

mshaas.jpg

hej
dziewczeta!!!!!!
confi przepiekne wiazanki super!!!!!
moja wizyta u gina juz ostatnia zaplanowana. w poniedzilaek.....uuuuuu maly stresik sie wkrada bo ostatnie pytanka itd ..ktory szpital itp....
pozdraawiam

aga_k_m podziwiam...mnie by się nie chciało na uczelnię jeździć....dzisiaj dużo nie napisałyśmy ...ja ostatnio nadrabiałam 6 stron :baffled:

no niestety - muszę.. za tydzień mam kolejny zjazd (a zajęcia od 10:30 do 17:30 z przerwami, więc niby luzz, ale już dzisiaj myślałam, że Mała poprostu ze mnie wypadnie.. jakieś takie dziwne napięcie w kroczu czułam, ehh). Poza tym spotkania z promotorem..
Ale już w sumie to co mogłam nadgonić - nadgoniłam :happy: w maju będę jedynie w kontakcie mailowym z uczelnią. W czerwcu powinnam się pojawić ze dwa razy (już z Jagą i Mężem), a lipiec - obrona!!! i koniec!!!!

a Ty kochana to mnie mocno zaskoczyłaś...nie dość, że "zawodowa" malarka to i florecistka (mam nadzieję, że nie zrobilam błędu w nazwie:baffled::sorry:)!!!! Piękne są te kompozycje, które wykonałaś (aczkolwiek nie przebiły "Twojego" bukietu na Dzień Kobiet ;-):rofl2:)

Confi - Pięknie tylko pozazdrościc talentu.....:-)
Ale ta wiązanka musi być ciężka....? czy tylko tak się wydaje bo 50 róż.....:szok:
Kocham kwiaty tylko potem jakoś tak żal tych pięknych bukietów, że więdną......

Jolu - Twoje córeczki są po prostu przepiękne!!! Raz jeszcze gratuluję i życzę Wszystkiego najlepszego dla całej Rodzinki !!!

confi - i ja dziękuję, za przehostingowanie tych foteczek.. No i do Twych licznych zalet trzeba jeszcze hakerstwo dodać:-D:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry