Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, z mezem pracujemy w jednej firmie tylko w innych dzialach, zawsze zanosil moje zwolnienie do pracy, a teraz pisze mi meila ze dal zwolnienie i zadowolony a ja milama do 14 i powinnam doniesc je w ciagu 3 dni a dzis mamy 20- poprostu rece mi opadaja co za nieodpowiedzialny czlowiek

, dzownie i mowie jak to dzis je dales dopiero a on no k....wa jakby sie nic nie stalo

Właśnie skurczy łydek nie mam, pachwiny przeszły jakieś 2 tygodnie temu ale za to cała prawa noga to od kilku dni umila mi życie. Cały ból lokalizuje się na środku pośladka i w tempie ekspresowym ogarnia całą kończynę !!!!!Ja to na skurcze łydek nie narzekam - nie miałam zadnych (jak na razie w tej ciązy)
Ale skurcze w okolicy pachwin to moja zmora
no i drętwienie nóg

Wydaje mi się, że na doniesienie L4 masz 7 dni. W ciągu 3 dni trzeba pracodawcę powiadomić, że się ma zwolnienie, ale to i tak chyba wszyscy wiedzieli, że będziesz dalej.dziewczyny ale mam nerwa ja pikole, z mezem pracujemy w jednej firmie tylko w innych dzialach, zawsze zanosil moje zwolnienie do pracy, a teraz pisze mi meila ze dal zwolnienie i zadowolony a ja milama do 14 i powinnam doniesc je w ciagu 3 dni a dzis mamy 20- poprostu rece mi opadaja co za nieodpowiedzialny czlowiek
, dzownie i mowie jak to dzis je dales dopiero a on no k....wa jakby sie nic nie stalo
![]()
czy wy tez sie spotkalyscie z takim czyms???
za słaby....