reklama

Mamy majowe 2009

Zostawię Was na parę godzin , chociaż się boję, że jak wrócę, to nie nadrobię w czytaniu :tak: ale mleko mi się skończyło i trzeba znów kupić parę kartoników :-) Tak myślę, że pewnie taniej by mnie wyniosło jakbym kupiła na początku ciąży ... krowę. No trudno już za późno :-D:-D:-D

reklama
a ja jakos w ogole nie mam apetytu sniadanie wmuszam w siebie ale to gdzies po 10, objady jadam rzadko, a na kolacje czasami 1 kanapeczke

dziewczyny ale mam nerwa ja pikole :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, z mezem pracujemy w jednej firmie tylko w innych dzialach, zawsze zanosil moje zwolnienie do pracy, a teraz pisze mi meila ze dal zwolnienie i zadowolony a ja milama do 14 i powinnam doniesc je w ciagu 3 dni a dzis mamy 20- poprostu rece mi opadaja co za nieodpowiedzialny czlowiek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, dzownie i mowie jak to dzis je dales dopiero a on no k....wa jakby sie nic nie stalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

magnez , magnez dziewczynki brrrrać :-D
nic tak nie daje ulgi jak końska dawka asmagu forte ...
mnie z kolei męczą w nocy drętwiejące biodra...nie dość ,ze musimy spać na boku to jeszcze przez to ja muszę zmieniać pozycję co parę minut a w trakcie tego wybudzam się ze snu ...:baffled:
jednak i tak najfajniejsze jest uczucie jak mój synek przelewa się raz na jedną a raz na drugą stronę brzuszka w zależności od tego po której stronie leżę :-D
biedactwo....nie wyśpi się ze mną

Ja to na skurcze łydek nie narzekam - nie miałam zadnych (jak na razie w tej ciązy)
Ale skurcze w okolicy pachwin to moja zmora :baffled:
no i drętwienie nóg
Właśnie skurczy łydek nie mam, pachwiny przeszły jakieś 2 tygodnie temu ale za to cała prawa noga to od kilku dni umila mi życie. Cały ból lokalizuje się na środku pośladka i w tempie ekspresowym ogarnia całą kończynę !!!!!

ankzoc kurcze Ci nasi faceci to jednak jak dzieci...albo gorzej . Rozbraja mnie czasem całkowity luz w pewnych waznych sprawach ...
zero odpowiedzialności...klapsa mu daj za to ;-)

a w kadrach na pewno wiedzą ze jesteś na zwolnieniu i nie powinno się nic stać przez to spóźnienie ...na zwolnieniu jest data i jak macie normalną księgową czy kto tam Wam załatwia te sprawy to nie będzie problemu.
A ja zawsze mówie...załatwię to sama bo tylko sobie ufam najbardziej ;-)

aga_k_m z tym prasowaniem to możemy sie spiknąć ;-);-);-) ,jak tylko mężo wylezie z sypialni musze sie zabrać za prasowanie pościeli bo w czasach brak formy włożyłam do szafy nie poprasowane ze dwie zmiany więc na dziś robota będzie ale jutro moge sie do ciebie przenieść, mam nawet swój sprzęt :-p
drętwienie nóg i rwa kulszowa to niestety wynik nacisku główki na nerwy w końcowym odcinku kregosupa bo ja jak żle usiąde to nawet półdupki i drętwieją :baffled::baffled::baffled:

dziewczyny ale mam nerwa ja pikole :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, z mezem pracujemy w jednej firmie tylko w innych dzialach, zawsze zanosil moje zwolnienie do pracy, a teraz pisze mi meila ze dal zwolnienie i zadowolony a ja milama do 14 i powinnam doniesc je w ciagu 3 dni a dzis mamy 20- poprostu rece mi opadaja co za nieodpowiedzialny czlowiek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, dzownie i mowie jak to dzis je dales dopiero a on no k....wa jakby sie nic nie stalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wydaje mi się, że na doniesienie L4 masz 7 dni. W ciągu 3 dni trzeba pracodawcę powiadomić, że się ma zwolnienie, ale to i tak chyba wszyscy wiedzieli, że będziesz dalej.

juz zadzownil i przeprosil, powiedzial ze zalatwil i nic tam sie nie stanie, ale cos sie zdenerwowalam to moje, wiecie co ja ide powoli pakowac torbe do szpitala :-), wszytsko juz kupione wiec spokojnie moge sie przygotowac.

a wlasnie dziewczyny poszlam do apteki i poprosilam spirytus do pepuszka dla dzidzi 70% i pani w aptece dala mi taki salicylowy w plastikowej butelce i powiedziala ze ten moze byc, sparwdzalm jego zawartosc to ma 68% etanolu:confused: czy wy tez sie spotkalyscie z takim czyms???

reklama
ankzoc - salicylowy ci dała, taki zwykły?? akurat w domu mam tylko wode utlenioną, więc ci nie powiem nic o tym etanolu :-( ale wydaje mi się że salicylowy taki zwykły to nie jest dobry :no: za słaby....
ja mam 90% i będę rozcieńczać (bo jak teściówka kupowała dla mnie to też akurat tego 70% nie było w aptece, i aptekarka dała ten mocniejszy i powiedziała jak go rozcieńczać....)

Iwona ale ci dobrze - miesiąc wakacji nad morzem :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry