krystyna 30
Majowe mamy'09
barmanka co za ham z tego lekarza!!!!u mnie szyjke sprawdza dopochwowo ale przy uzyciu usg....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a gdzie ty byłaś kochana jak cię nie było co? ;-)
w przyszły pon mam wizytę u niego - idę po ostatnie zwolnienie lekarskie (na tydz) bo potem już zaczyna się mój macierzyński, i ta wizyta będzie również moją ostatnią bezpłatną wizytą w ramach programu ciężarówek... i nie zamierzam do niego pójść już ani razu !! !! zmieniam przychodnię i lekarza... tylko że będę więcej kaski za wszystko płacić, ponad połowę więcej :-(

, mężo przyszedł z nocki i bidaka zjebałam na dzień dobry że mnie nie obudził a Oli do szkoły a tak poza tym to czemu nie śpi ....itd.....ewakuował sie biedak - no kuna jakby m ktoś lont podpalił

.Chociaż jemu to nie zaszkodzi ,bendzie na zapas.
, zaraz pójde pościel dzieciom zmieniać
shizofremia murowana
.
To może u nie będzie tak jak u Ciebie wcześniej czyli cisza zupełna. Z jednej strony fajnie.Moje przedporodowe symptomy mnie dobijają bo jestem z w ciązy po raz czarty ale zawsze do końca cisza i zero skurczy , zato teraz cały zestaw i to miesiąc wcześniej.
Apetyt nie mam ,wszysko mi sie unosi jak mam zjeść i dochodzi do tego jak na oczątku ciąży - płatki z mlekiem3xdziennie![]()
netu
).O kopniakach nie wspomnę bo to "tylko"czasem ale za to z siła najlepszego rozgrywającego(kurde kolejny piłkarz w rodzinie???
).
a jutro zamierzam pakować się jak mi się będzie chciało
, a dziś na obiad ubzdurałam sobie kalafior z byłeczką zobaczymy czy dostanę 
To może u nie będzie tak jak u Ciebie wcześniej czyli cisza zupełna. Z jednej strony fajnie.
No, a co do apetytu to ja cholera jakoś mam go zawsze...
wczoraj pochłaniałam wszystko co miałąm w zasięgu ręki!!! nadrabiałam za sobotę, bo jakoś na uczelni ciągle brakowało mi czasu na jedzenie (w ciągu dnia zjadłam tylko 1 kanapeczkę i 1 bułkę).. NO ale wczoraj..masakra!!!