Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć dziewczyny !
chciałam się szybko przywitać w tak ulubiony przez wszystkich dzień, jakim jest poniedziałekhe...he...
a teraz zabieram sie za czytanie 13 stron, które napisałyście od wczorajszego wieczoru)
i jakoś tak z zapałem podchodzę do całego tygodnia - planuje sobie co mniej więcej chce zrobić, i z jakim rezultatem zakończyć ten tydz w piątek :-)
wakacje poczuły czy jak? 

mój mąż właśnie włączył sobie ulubiona muzykę /death metal itp./ - confi Twój sąsiad przy tych dzwiekach to mały pryszcz. No ale musze jakoś przyzwyczajac Zosie do ulubionych zespołów tatusia
bo normalnie od zeszłego tyg tak się zbierał
), bo gdy wynieśliśmy szafe stamtąd okazało się że trzeba tak z raz pędzlem machnąć ;-)Ja też od kiedy jestem na zwolnieniu to polubiłam poniedziałki. Wcześniej, chyba jak większości, robiło mi się nie dobrze na samą myśl, że znowu wszystko od początku. Choć ja często pracowałam w soboty i niedziele, więc czasami dni tygodnia mi się zlewały i już nie wiedziałam co dziś jest.a ty wiesz Malgoss że odkąd jestem na zwolnieniu te poniedziałki wcale już mnie nie irytująi jakoś tak z zapałem podchodzę do całego tygodnia - planuje sobie co mniej więcej chce zrobić, i z jakim rezultatem zakończyć ten tydz w piątek :-)