reklama

Mamy majowe 2009

slonkoonline- widzisz a u nas nie ma oddzialu bezmajtkowego :-D, polozna mowila ze jak mamy ochote to mozemy i w bokserkach chodzic, oczywiscie jak np jest mozliwosc bo lezymy to zebysmy wietrzyly

reklama
barmanka79- tak wymaz jest robiony aby zbadać czy nie ma sie grzybka. Ponoć przy porodzi dzidzia może się tym zarazić a tak to w razie czeko podają jakiś antybiotyk i jest oki :tak:

staniczki są bardzo ważne (takie do karmienia). Mój gin mi bezwzgldnie kazał zabrać do szpitala min. 1 szt. Taki stanik do karmienia z okienkiem na pierś podtrzymuje ją nawet jak jest "używana" i to polepsza przepływ mleczka w kanalikach... a podobno gdy pierś opada to coś się tam zatyka i mleczko nie leci:sorry:

ja kupiłam spirytus w aptece i tam mi go rozcieńczyli
A co do gazików leko to słyszałam, że są sztywne co może utrudniać przemywanie pępusia

a ja porobilam zdjatka mojej wyprawki , poscieli i brzuszka w koncowce 8 mc.. a w sumie poczateczek 9:):rofl2:

Załączniki

• posciel.jpg
    posciel.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 52
  • wyprawka.jpg
    wyprawka.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 65
  • 8mc.jpg
    8mc.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 58
  • 8mc bok.jpg
    8mc bok.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 50
  • 8mc stojaco.jpg
    8mc stojaco.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 52
wy kobitki oczywiście się nie obijacie...znów mam tyle stron do nadrobienia:baffled:
właśnie wróciłam ze spacerku..było bardzo fajnie:-) poklechałam z koleżanką, słonko tak zajebiście świeci..kupiłam prześcieradło dla malutkiej do łóżeczka, bardzo chciałam bawełniane ...i oczywiście ciężko było bo wszędzie frotte na gumce..koniec końcem znalazłam bawełniane ale na normalne łóżko,...nie szkodzi bo je po prostu podwinę pod materacyk...
dobra zabieram się do czytania tego co tu wystukałyście przez ten czas:-)

tikanis bardzo fajna posciel. Widzialam ja rozlozona w sklepie. No i ta kosmetykowa czesc wyprawki jest odlozona sklepie, ale nie mam jeszcze kupionych podkladow....

Tez wlasnie zrobilam zdjecia na pamiatke 35 tc :-) Zaraz sie pochwale w odp. watku.

hihi to tak jak u mnie ..ja bym mogła jeść i jeść:-) a nawet chciałabym żeby mieć tak jak niektóre dziewczyny piszą, że nie maja apetytu:baffled:
Kochana ja bym też tak chciała. Podobno w tych ostatnich tygodniach się już nie tyje, a często kobiety niby tracą na wadze, ale ja już się boję co to będzie za tydzień w środę jak mnie położna zważy... No przecież wczoraj to ja tak się objadłam, że szkoda gadać...

a ja jakos w ogole nie mam apetytu sniadanie wmuszam w siebie ale to gdzies po 10, objady jadam rzadko, a na kolacje czasami 1 kanapeczke

dziewczyny ale mam nerwa ja pikole :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, z mezem pracujemy w jednej firmie tylko w innych dzialach, zawsze zanosil moje zwolnienie do pracy, a teraz pisze mi meila ze dal zwolnienie i zadowolony a ja milama do 14 i powinnam doniesc je w ciagu 3 dni a dzis mamy 20- poprostu rece mi opadaja co za nieodpowiedzialny czlowiek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, dzownie i mowie jak to dzis je dales dopiero a on no k....wa jakby sie nic nie stalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to są właśnie Ci nasi ,,wyluzowani" mężczyźni...opis bardzo by pasował do mojego M:baffled:

juz zadzownil i przeprosil, powiedzial ze zalatwil i nic tam sie nie stanie, ale cos sie zdenerwowalam to moje, wiecie co ja ide powoli pakowac torbe do szpitala :-), wszytsko juz kupione wiec spokojnie moge sie przygotowac.

a wlasnie dziewczyny poszlam do apteki i poprosilam spirytus do pepuszka dla dzidzi 70% i pani w aptece dala mi taki salicylowy w plastikowej butelce i powiedziala ze ten moze byc, sparwdzalm jego zawartosc to ma 68% etanolu:confused: czy wy tez sie spotkalyscie z takim czyms???

z tego co wiem to salicylowy się nie nadaje:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry