Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To może u nie będzie tak jak u Ciebie wcześniej czyli cisza zupełna. Z jednej strony fajnie.
No, a co do apetytu to ja cholera jakoś mam go zawsze...

Kochana ja bym też tak chciała. Podobno w tych ostatnich tygodniach się już nie tyje, a często kobiety niby tracą na wadze, ale ja już się boję co to będzie za tydzień w środę jak mnie położna zważy... No przecież wczoraj to ja tak się objadłam, że szkoda gadać...hihi to tak jak u mnie ..ja bym mogła jeść i jeść:-) a nawet chciałabym żeby mieć tak jak niektóre dziewczyny piszą, że nie maja apetytu
a ja jakos w ogole nie mam apetytu sniadanie wmuszam w siebie ale to gdzies po 10, objady jadam rzadko, a na kolacje czasami 1 kanapeczke
dziewczyny ale mam nerwa ja pikole, z mezem pracujemy w jednej firmie tylko w innych dzialach, zawsze zanosil moje zwolnienie do pracy, a teraz pisze mi meila ze dal zwolnienie i zadowolony a ja milama do 14 i powinnam doniesc je w ciagu 3 dni a dzis mamy 20- poprostu rece mi opadaja co za nieodpowiedzialny czlowiek
, dzownie i mowie jak to dzis je dales dopiero a on no k....wa jakby sie nic nie stalo
![]()

juz zadzownil i przeprosil, powiedzial ze zalatwil i nic tam sie nie stanie, ale cos sie zdenerwowalam to moje, wiecie co ja ide powoli pakowac torbe do szpitala :-), wszytsko juz kupione wiec spokojnie moge sie przygotowac.
a wlasnie dziewczyny poszlam do apteki i poprosilam spirytus do pepuszka dla dzidzi 70% i pani w aptece dala mi taki salicylowy w plastikowej butelce i powiedziala ze ten moze byc, sparwdzalm jego zawartosc to ma 68% etanoluczy wy tez sie spotkalyscie z takim czyms???