slonkoonline
Mama Juleczki
A to jest komplet z baladachimem, czy moze tylko poduszka, kolderka i ochraniacz?slonko - dzieki![]()
Moge nieskromnie zapytac ile zaplacilas?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to jest komplet z baladachimem, czy moze tylko poduszka, kolderka i ochraniacz?slonko - dzieki![]()

i jeszcze sporo muszę się nauczyć ... a strach mnie taki obleciał, że od 3 w nocy, kiedy to wstałam do toalety, już nie zasnełam ... nie wiem sama, czy denerwuje się samym kolokwium, czy też tym, że taka grubaśna i mogąca w każdej chwili urodzić muszę jechać sama na uczelnie (przypomne, sama droga zajmuje mi ok. 1,5h w jedną stronę ... ) 
ciekawe ile to będzie, kiedy stane na wagę po powrocie ze szpitala.
i wtedy już nie ciążył by mi ten ogromniasty brzuch ... eh 
bo pierwsze słysze o nim), brzuszek nisko, rozwarcie na 2cm, miękka skrócona szyjka, bóle podbrzusza ... to chyba wszystko
pewnie jeszcze poczekam. Coś mi się wydaje, że gdyby to było tylko możliwe to nie doczekałabym się porodu do jakiegoś 50tc!
Mój maluch chyba się nie spieszy ...

Jeśli chodzi o mój apetyt to wczoraj zjadłabym konia z kopytami - non stop bym cos jadła
A dziś to rzucam sie na sałate lodową pycha
Córcia juz mnie nazywa królikiem, jak siedze i skubie sobie główkę sałaty, ale nie moge jej sie oprzeć![]()

) ..a dzisiaj - zrobiłam naleśniczki a'la straciatella..