patusiaaaa85
majóweczka '09
Ja uciekam robic obiad i wkoncu sie wziasc za sprzatanie. Milego dnia 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taaakkkk... a później narzeka, że jej ręce rano drętwieją...a 3.30 ? Fajna godzina...po wszystkim odpływasz w niebyt i rano zastanawiasz sie czy to Ci się śniło czy tez nie![]()
barmanka79 hahaha a mówiłam ze zabawa z farbkami to frajda
wybaczam plagiacik , Twoja truskawa jest the best![]()
potem się śmiałam że jego to trzeba trochę "przycisnąć" to wtedy co nie co zrobi fajnego ;-)
hahahaha i zastanawia sie od czegoTaaakkkk... a później narzeka, że jej ręce rano drętwieją...

a co najlepsze to chyba w nocy sama siebie dzis słyszałam....ooopskochana nie będziesz spać na brzuchu bo będziesz sobie cycuchy gnieść i całe mleko pójdzie w materacjak ja marze o spaniu na brzuchu...jak urodze to chyba tylko na brzuchu bede spać![]()

no kurde też to słyszę co jakiś czasczy wam wasi mężowie komunikowali coś o tym ze chrapiecie? Ja dzis usłyszałam ze chrapię jak smoka co najlepsze to chyba w nocy sama siebie dzis słyszałam....ooops
znaczy się że mąż mi mówi że chrapie - bo sama siebie nie słyszę ;-) a ja NIGDY nie chrapałam...więc tłumaczę to sobie tym, że dzidziolek mnie uciska i że ciężko mi się oddycha 
A teraz to już wie od czego.... Hihihi!hahahaha i zastanawia sie od czego
czy wam wasi mężowie komunikowali coś o tym ze chrapiecie? Ja dzis usłyszałam ze chrapię jak smoka co najlepsze to chyba w nocy sama siebie dzis słyszałam....ooops

czy wam wasi mężowie komunikowali coś o tym ze chrapiecie? Ja dzis usłyszałam ze chrapię jak smoka co najlepsze to chyba w nocy sama siebie dzis słyszałam....ooops