slonkoonline
Mama Juleczki
barmanka Poprostu brak mi slow....
SUPERASNIE!
Truskawa is the best!
SUPERASNIE!
Truskawa is the best!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Oj my też przez kilka miesięcy po ślubie mieszkaliśmy z teściami. Początkowo było o.k., ale po 8-9 miesiącach sytuacja tak się zepsuła - delikatnie ujmując - że wyprowadzaliśmy się w ciągu jednego dnia z wielkim hukiem! Ja z teściami przez 3 lata nie rozmawiałam.Ja tez mieszkam z rodzicami i mezem. Na poczatku caly czas klotnie a teraz unikamy tematow ktore moga nas sklocic. ?
Ja też miałam skurcze w 25-26 tc, potem szyjka zaczęła się skracać, a teraz ani drgnie!!! Właśnie podłogi na kolanach umyłam, później jak mąż wróci to mam nadzieję na jakiś spacerek się wybrać i na końcu....Anula-hahaha i położna też mówiła, zę czesto jest tak żę przez całą ciąże wszyscy sie bojążę poród bedzie przedwczesny , bo skraca sie szyjka. A jak przychodzi do porodu, to szyjka ani nie drgnie. I czesto muszą wywoływać poród.
Mi sie od 17tc zaczeła skracać, ciągle sie bałam że urodze, a teraz gin mówi żę jeszcze troche poczekamze jest krótka, ale na ten tydz, ciąży w porządku.
;-) a co do seksu to ja wiem własnie jakie działanie ma sperma jednak lekarze często nie dopuszczają do siebie tego wariantu ze ludzie na 7 dni przed terminem porodu moga się jeszcze kochać...nawet nasza położna na Szkole rodzenia zalecałą seks dopiero po terminie porodu jako wywoływacz ciąży a mnie cały czas chodzi o seks w kontekscie przyjemności po prostu 

ja jednak wole określenie kochac się 

nie lubię jak ktoś mi kłody pod nogi rzuca!! ech to życie 
, że byłam starsza no to wiecie "kto kogo" tłukł
), no ale myślę że to nie była kwesta ilości lat, a kwesta płci....