Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, no ale..)
za to M nadrabia z chrapaniem. Ktoś kto postałby u nas pod oknem (mieszkam na parterze) w nocy miałby niezły ubaw z tych dźwięków, hehe

Marzeniak - kurcze...taki psikus dzidzia Ci zrobiła...(...) 2 maj to mój termin według USG, bo według OM to mój termin niby przypadał na 14 kwietnia. Tylko, że tego terminu to ja w ogóle nie brałam pod uwagę, bo w czasie wakacji bardzo dużo wyjeżdzałam i miałam bez przerwy zmany klimatu, więc mój organizm raczej się nieco "rozregulował". Tym bardziej, że około 9 sierpnia robiłam test i wyszło, że w ciąży nie jestem. A na wizycie na początku września lekarz stwierdził 3-4 tydzień ciąży.
Dziwne, że nie ustalili Ci daty cc
Może syn ma tam tak dużo miejsca, że z powrotem się obróci.. 
Barmanka79 - nie ma to jak własne pomysłyCześć Dziewczyny :-)
Jestem po dłuższej nieobecności i nadal w dwupaku :-) A tak bym już chciała urodzić, czop mi odszedł jakieś 2 tygodnie temu i nadal nic.
W dodatku maleństwo w 39 tygodniu zrobiło koziołka i będę miała cc![]()
i ta truskaweczka naprawdę jest najśliczniejsza :-) nie mówiąc już o samym pomyśle fotki męża próbującego ją schrupać 

Confi - daj sobie spokój z objawami bo niestety ciąża jest nieprzewidywalna i jak wiadomo nawet najlepszy lekarz często się myli co do daty porodu. Ciesz się ostatnimi ruchami dzidzi w brzusiu bo po porodzie to dopiero się zaczną problemy.. Dlaczego dzidzia płacze..a te krostki to uczulenie czy skaza..itp..no ja za 7 dni mam termin...nie wiem już co jest oznaką porodu a co nie...zaczynam się w tym wszyskim gubic...

tak sie zastanawiam czy żelazo możę powodować biegunkę?????
Kilka dni nie miałam żelaza, bo skończyło mi sie i dopiero wczoraj dostałam recepte i od razu biegunkanie wiem czy to od tego, ale wydaje mi sie że tak. Wcześniej też tak było, zawsze jak zażyje żelazo