Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też tak mam i jestem zadowolona do 5 zawsze mam kasę na koncie i nawet pare zł więcej niż wypłatyaga, slonkoonline- ja tez dostaje z firmy pieniadze, a pozniej zus zwraca pracodawcy i taka opcja jest najlepsza, bo mamy normalnie wyplaty, a ze czasami mamy rozne kwoty to wynika z ilosci dni w m-cu , najmniejsza wyplata byla za luty bo bylo 28 dni, najwieksza za 31, oni biora kazdy dzien w miesiacu czyli weekendy i swieta, za wszytsko mamy placone stad ta roznica.

a powiedzcie ile mamy czasu na doniesienie tego świstkawiem tez ze jak urodzimy to do zakladu pracy trzeba przedstawic zaswiadzczenie ktore kazda z nas dostanie w szpitalu ze tego i tego dnia urodzila i zanosi sie to do pracodwacy i od tego dnia zaczyna biec urlop macierzynski.. wyplata w moim przypadku kiedy firma zatrudnia do 50pracownikow tez bedzie placil mi pracodawca i kwotowo sie ona nie zmieni..
i
Ja mam termin na 10 maja a moja gin wystawiła mi zwolnienie do 21 maja więc to zależy chyba do lekarza