reklama

Mamy majowe 2009

ważył się nie dawno i siostra zapamietała, a potem mu tylko BMI na necie sprawdziłyśmy

a że ma za dużo kg to widać, brzuch ma dwa razy większy od mojego!

reklama
Hej dziewczyny wruciłam, i co ??? i jak leżałam w wannie ruszyła mi się ze trzy razy ale tak jakoś bardzo ślamazarnie........... brzuch zmiękł A co do ciśnienia bo mierzyłam od rana dwa razy to miałam 126/87 i 141/88....... średnie jak dla mnie bo ja raczej mam niskie Chyba zadzwonie do tego swojego dr

termin mam niby na 29 maja, ale szyjka skrucona od stycznia, tydzień temu w poniedziałek jak byłam na kontroli powiedział mi że mam tez i rozwarcie i w ciągu dwóch tygodni urodzę..........

właśnie - co do ciśnienia. Ciąża to taki wspaniały okres dla mnie, w którym nareszcie mam to "książkowe ciśnienie" - 120/70- 120/80. Do tej pory było 90/60, hehe :)))

dlatego justa_b - ja też bym polecała Ci jednak skontaktować się z dr - w przypadku niskociśnieniowców ciśnienie 141/88 - to zdecydowanie nie "norma"..

Witajcie majówki! Ja nadal 2w1 .Noc w miare spokojna a samopoczucie takie sobie.Po wczorajszych (jak zwykle)skurczach nadal cisza , tylko biodra mi napiep......a szyjka kłuje o :szok:
Dziś ide do położnej na jak zwykle OK.Poród wywoływany bendą mi liczyć od daty USG czyli 11 maja po tygodniu ,czyli jak mała nie wyskoczy to z datą 18-20 maja.To jakieś chore, spać nie moge przez to:szok:,a łożyska ani wód nie badają....:baffled:ja już nie mam sił psychicznie.

U mnie tez taki termin jest....
Pytalam sie Dr. co by bylo gdyby mala sie odwrocila i nie wyszla do 25 maja. Pytalam z uwagi na zwolnienie. No to ten wyjasnil, ze potem przychodzi sie do szpitala co dwa dni i tak przez dwa tygodnie.
Faktycznie to chore... Wiadomo, ze kobieta sie stresuje, a jeszcze Ci wszyscy zyczliwi z tekstami typu: "Jeszcze nie urodzilas?" "No kiedy Ty urodzisz?" "Nie za dlugo chodzisz z brzuchem?"

anula glowa do gory! Napewno wyjdzie! Jeszcze masz troszke czasu do terminu, prawda? Badz dzielna i nastaw sie pozytywnie i napewno wyskoczy.
Przeciez wiesz, ze grunt to pozytywne nastawienie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry