reklama

Mamy majowe 2009

reklama
tsarina- kochana z tabletkami uwazajcie bo wiem, ze sa takie ktore faktycznie dzialaja odchudzajaco, ale za to szkodza na inne narzady i moga doprowadzac do roznych chorob, i tez nie mozna ich brac przy roznych schorzeniach np chorej watrobie, przy zylakach, nadcisniuniu itd, mysle ze najlepiej jak dogadacie sie z farmaceuta, zebyscie tacie nie zafundowaly dodatkowego steresu i choroby.

tsarina - a może dieta kapuściana, bądź co lepsze dla Taty pewnie - dieta Kwaśniewskiego? ale bez ruchu to i tak kiepsko będzie.. może jakieś wycieczki rowerowe z mamą??

tsarina - a może dieta kapuściana, bądź co lepsze dla Taty pewnie - dieta Kwaśniewskiego? ale bez ruchu to i tak kiepsko będzie.. może jakieś wycieczki rowerowe z mamą??
Dokladnie! Swieta racja!
Bez ruchu to moga i te tab. nie pomoc.
Ja schudlam 11kg w miesiac, ale fakt byl taki, ze codziennie cwiczylam ponad godz. i do pracy i z pracy rowerkiem.

Tata i tak ma dużo ruchu, bo często jeździ w różne dalekie trasy a tam przy przeładunku nieraz i 1,5 tony czegoś sam przerzuci, ale on i tak cały czas siedzi. Tabletek bym najchętniej mu wogóle nie dawała, chyba że jakieś placebo!

Tata ma kłopty zdrowotne, chociażby na głowe, jak można sie tak zaniedbać i przytyć do takich rozmiarów!

ja zrzuciłam 16kg przed ślubem, ale to mi pół roku czasu zajeło... a potem ciąża i znów będzie dieta... dobrze, że mam elastyczną skórę, bo gdyby nie to byłabym jednym chodzącym rozstępem...

reklama
łooo Matko!!! no wariatka - dres sauna?? hmmm... może lepiej nie będę się wypowiadać - wczoraj wstawiłam niedzielne fotki , więc - pewnie i ja będę różnie maltretować swoje ciałko aby powróciło do normalności ;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry