tikanis
CieRpliWa
aga- oj mojemu malemu tez sie raczki tzresa teraz i tym sie bede martwila:/ daj znac jakie ci pokazala cwiczenia moze i ja je przetestuje..
ankzoc, barmanka,, no tak niezly klocuszek z tego mojego kubusia ,, w sumie karmie go co 3 godzinki w nocy pije jak twoj ankzoc czyli o 24, 3 i 6 i przez to chodze pozniej jak trup spac sie chce caly dzien..:/
cisowianka- tez mysle ze z etgo wyrosnie jak zacznie chodzic wylata.. dzieki za cpoecieszenie..
ankzoc, barmanka,, no tak niezly klocuszek z tego mojego kubusia ,, w sumie karmie go co 3 godzinki w nocy pije jak twoj ankzoc czyli o 24, 3 i 6 i przez to chodze pozniej jak trup spac sie chce caly dzien..:/
cisowianka- tez mysle ze z etgo wyrosnie jak zacznie chodzic wylata.. dzieki za cpoecieszenie..
Też sie zastanawiam co z niektórymi dziewczynami, co u nich????
Później niestety ja wylądowałam w szpitalu wiec już nie śledziłam tego wątku:-(ale jak wyszłam z małym ze szpitala, to od razu musiałam Wam się pochwalić, że już mam synka:-)chyba jednego z ostatnich majowych dzieci, chyba tylko słonko później urodziła.
:-) to fakt - forum było moim ciążowym życiem - mogę nawet śmiało powiedzieć, że to z Wami spędzałam większość ciążowego czasu 
A koncowo zupelnie inne 

"
ja wyciućkałam kilka łyżeczek 
Trzymaj się dzielnie!!!