mamstud
Luty 2004, maj 2009
a ja nikogo nie znalazłam na nk :-( Jakieś podpowiedzi jak szukać? :-)no kochane jedna z was znalazla mnie na nk a tu widze cala elita jesttym ktore rozpoznalam wyslalam zaproszenie
![]()
milo was widziec ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja nikogo nie znalazłam na nk :-( Jakieś podpowiedzi jak szukać? :-)no kochane jedna z was znalazla mnie na nk a tu widze cala elita jesttym ktore rozpoznalam wyslalam zaproszenie
![]()
milo was widziec ;-)

żartujesz chyba????czy Was też znajomi nudzą, zebyście dzieciom osobny profil założyły?

nie chce obrazić te mamy które myślą o założeniu takowego profilu ;-)
), jak będzie źle to zapodam syropek przeciw bólowy...
:-(Wszystkim Wam dziękuję za odpowiedzi...ja wybrałabym się do neurologa dziecięcego, a co na to lekarz rodzinny? podczas badana przed każdym szczepieniem powinien sprawdzić jak dziecko trzyma główkę!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak podczas leżenia na brzuszku? Czy podnosi główkę i potrafi ją sztywno utrzymac przez 2-3 minuty?
ale taka jest prawda, że ma świętą rację

No ja własnie tak sobie pomyślałam ,że w tej kawiarni mogłyśmy poprosic kogoś o fotkę ;-)I ja dziekuje Ci Confi za spotkanie - przełamałam lody i juz nie bede sie bała z Zofikiem zapuszczac w miasto na ploty:-)
A dzieciaczkami mozesz sie chwalic szkoda ze Mamusiom nie było jak uwiecznic sie na fot. ale to nastepnym razem![]()

wiecie może o co chodzi? jak to jest tymi urlopami po macierzyńskim?

prosząc go o to by spędzał z Damianem więcej czasu...żenada . Powiedziałam mu ,ze jak chce mieć święty spokój to niech się wyprowadzi ot co....
wrrrrr