barmanka79
Deus Dona Me Vi
ja tak na szybko, byli znajomi (niezapowiedziana wizyta) i do tyłu z robotą jestem 
confi, ja bym się zgodziła na twoim miejscu tym bardziej że to ty sama ustalasz sobie grafik, nikt ci nic nie narzuca
co do plam to u mnie też Vanish (to na stare plamy), na świeże idelane jest szare mydło

k.m. widze Jezusa
jola, ucałuj bąbelki od cioci :******
tsarina, piękna pamiątka
również żałuję że u nas nie było tej tradycji 
sara, wietny pomysł z tym kombinezonem ochronnym ;-) a właściwie w sklepie to ja widziałam taki plastikowy płaszczyk, ubierasz w to dziecko, wygląda jakby miał płaszcz p.deszczowy
mamamatysia, nie znam nikogo kto by miał taki wózek

confi, ja bym się zgodziła na twoim miejscu tym bardziej że to ty sama ustalasz sobie grafik, nikt ci nic nie narzuca

co do plam to u mnie też Vanish (to na stare plamy), na świeże idelane jest szare mydło

k.m. widze Jezusa

jola, ucałuj bąbelki od cioci :******
tsarina, piękna pamiątka
również żałuję że u nas nie było tej tradycji 
sara, wietny pomysł z tym kombinezonem ochronnym ;-) a właściwie w sklepie to ja widziałam taki plastikowy płaszczyk, ubierasz w to dziecko, wygląda jakby miał płaszcz p.deszczowy

mamamatysia, nie znam nikogo kto by miał taki wózek
, poważna sprawa, zrób rtg, a podczas pobytu u rodziny daj się otoczyć opieką jak nad niemowlakiem. Wracaj do zdrowia!!!
a ja zamiast popatrzeć słówka, ułożyć sobie w głowie to co chce mu powiedzieć to 1000 innych rzeczy robie...