reklama

Mamy majowe 2009

reklama
jolu

Śliczne :happy: Mnie tam się wszystko podoba. W ogóle jak widzę coś z Next to przypominają mi się moje Pewexowe odczucia ;-);-);-):-D:-D:-D Normalnie towar deficytowy :sorry:
A gdzie te rzeczy kupujesz? W tym sklepie z którego dajesz linki? Czy w jakimś stacjonarnym? (Pytam na wypadek ewentualnej płatności i kosztów przesyłki)

Działka w Nasielsku powiadasz :rolleyes2: Skądś to znam :tak: Jeździłam tam do rzeźni. Piękne tereny :tak:

barmanko
No i nie trzeba się było sfotografować po wyświetleniu ilości nieprzeczytanych stron? :rofl: czuję niedosyt :rofl2:
Fajnego masz szefa, powtórzę za dziewczynami. Tylko pozazdrościć :tak:

A Marcelitka czapę widziałam i już wtedy mi się właśnie takie podobały. Potem szukałam tylko podobnych :tak:

hej dziewczynki!!!
no więc oświadczam, że dopiero teraz jestem spakowana! a wlaściwie to jesteśmy spakowani, bo ja to ja, ale cała reszta. :dry:o 6 odprawa, wyjazd o 2:30
Dzięki wszytskim którym mnie brakowało. :-) :****** całuski

A teraz się włączam w dyskusję. :-)
Ja uwielbiam next!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jolu - przymieżałam się do tych samych bucików, ale stwierdziłam że jeszcze poczekam, i w razie czego kupie sobie prez net, - to tylko 1 dzień czekania! :tak: uwielbiam internet! :-D

A ja dla Majuśki upatrzyam sobie to: :tak: :-)
Buy Denim Jeans from the Next UK online shop
Buy Pretty Embellished Fleece Jacket from the Next UK online shop
cudeńka, nie?

moniqsan - buuuuuu :-(, ja bym z taką chęcią Ci coś przywiozła. :-( nie mogłaś wcześniej się zorientować. :-(

Moniqsan- czapa superowa ;-), a widzialas w h&m te siwe kozaczki, wydaje mi sie ze byly tam takie malusie :-)

barmanka79- pewnie nie ma problemu, dziekuje za komplement dot. bucików ;-)Super, że dogadałaś się z szefem, wiedziałam, że wszytsko się ułoży :-) ten malinowy jest ze smyka, sa takie dla same dla chłopaków tylko, że brązowe i w srodku maja paseczki niebieski, pomarancz- wygladaja bosko! szwagierka kupila synkowi a drugi jest z wójcika

jola466- cudne sa te ubranka i kozaczki;-)

m&ms- sliczniusie, kochana życzę ci bezpiecznego lotu i udanego pobytu w PL

ankzoc- super te kombinzony:) ja w sumie juz kupilam malemu kurtecke i spodnie ale zastanawiam sie wlasnie czy nie lepsze byloby jednoczesciowe i chyba jutro pojde wymienic..

aga-k-m- smutne ale niestety takie sa fakty ze czesto trzeba ugrysc sie w jezyk albo ktos musi byc madrzejszy zeby z rodzina jakos zyc.. ja jak narazie nie mam jakis wielkich utarczkow z rodzina i narazie jest ok, ty sie nie doluj amoze ty bys byla ta dobra strona i z nimi porozmawiala choc wiem ze czasami rozmowa nie ma sensu..

jola, m&m- wow jakie slicznosci sa w tym next ..kurcze szkoda ze u nas takiego sklepu nie ma..:(

Witam dziewczyny ja zostałam odizolowana na kilka dni nie miałam neta ani prądu nie mogłam wyjechac z pod domu autem koszmar u nas jest tyle śniegu że szok starałam się was nadrobić ale nie dużo z tego wiem bo w pracy szybko tylko przeglądałam pozdrawiam was wszystkie Barmanko super że w pracy idą Ci na ręke
ankzoc śliczne kombinezony fakt angielskie ubranka są super

reklama
Hej od 2 dni staram sie Was nadrobic i jeszcze mi sie nie udało:szok:
Chyba nigdy nic nie napisze bo czasu starcza na czytanie:tak:
Ja od 2 dni jestem na urlopie wypoczynkowym JUZ:-(
26 dni + 12 dni za 2008 rok i 8 grudnia zgłaszam powrót do pracy chociaz od rodzinnej lekarki chce wziac L4 opieki nad mężem (14 dni)
Wiec fizycznie pojawie sie 22 grudnia w pracy i pewnie I świeta lub wigilia bedzie pracująca:-(:-(:-(
Moniq - pysznosci tylko mam pytanie jesz czosnek przy karmieniu piersią?
Bo ja sie troche boje...chociaz laktacja juz na wymarciu u mnie.

Qrcze cos jeszcze miałam napisac ale zapomniałam.....
Wczoraj pozaliłam sie mężowi ze on ma teraz komputer i swój Zespół a ja gdybym nie miała Zosi to nie miałabym nic (czyt. czuje sie odstawiona na boczne tory):-(
A mój M. oświadczył ze od kiedy jest Zosia to On czuje sie odstawiony bo ja tylko Zosia, Zosia i juz nie pamieta kiedy przyszłam tak bez słowa i sie do niego przytuliłam....:eek::eek:
W kazdym razie zakonczył to twierdzeniem ze kobiety sa skomplikowane i jeszcze bardziej komplikuja sobie zycie i podał przykład:
Jak faceta zapytac ile to 2+2 odpowie 4
Jak kobiety zapytac ile to 2+2 to powie "a dlaczego 4?"
O matko ale sobie wymyslił:szok:
A dziś w Gdańsku piekne Słoneczko:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry