reklama

Mamy majowe 2009

jola - no to full zestaw mialaś u tego fotografa - super... aż żałuję, że ja nie wynajęłam profesjonalnego fotografa:tak::zawstydzona/y:

tsarina- kurcze... nie wiedziałam, że i Ty jesteś związana z piekielnym rocznikiem '77 - milutko mi, że mam kolejną psiapsiółkę w tej niedoli :tak::-D

patik - nas koszty domku po prostu przerosły. Budowa rozpoczęła się 10.2007 - a w 09.2008 mieliśmy już praktycznie stan surowy zamknięty. Domek nie należał do łatwych i ekonomicznych - ale... projekt pokochalismy jak go tylko zobaczyliśmy (3 lata motaliśmy sie między kupnem mieszkania, a innym projektem domu, ale mimo wszystko NASZ przebił wszystkie inne - żaden mu nie dorównywał). Niestety za bajkowe rozwiązania- drogo się płaci, na dodatek trafilismy na zawirowania wśród cen materiałów.. I to nas właśnie przerosło..
Wierzę jednak, że za te 2 lata będę już na swoich włościach:sorry:

barmanka - Ty to jesteś dobra - witrualnie ślub planowałaś?? nieźle...;-):-D skoro ze ślubem sobie poradziłaś, to chrzciny to... pikuś:tak:
W każdym bądź razie trzymam kciuki za pełne powodzenie!!!:-):-):-)

tikanis - zdjatko cudowne (zresztą na NK juz je mogłam popodziwiać):tak::-):-):-)

reklama
Hej majóweczki.Wracam po awarii kompa a tu pustki.
M&MS ,aż mi się łezka w oku zakręciła po przeczytaniu Twojego postu. Mój braciszek od kilku lat mieszka w Irlandii i każda jego niezapowiedziana wizyta wyciska nam morze łez.
Mamstud ,dobry sasiad to skarb (nawet jeśli nie wie ,że jest dobrym sąsiadem).
Barmanko,szalona kobieto,ślub przez internet?Jaj masz taki talent to może znajdz sobie prace przy kompie w domu.
AGA KM, Ty to masz nerwy ze stali. Mi wystarczyło przeczytac Twoje posty a już się zagotowałam w srodku.
Jolu, ja mieszkam w Nowym Dworze Mazowieckim czyli rzut beretem od Nasielska.
Moniqsan, oczywiści żle doczytałam i już myślałam,żv będziesz mieszkać blisko mnie. Skojarzyla,że tam gdzie kupiliście działkę będą budować lotnisko-pomyślałam o nowym lotnisku w Modlinie.
Witaj Patik na forum majówek.

Hej dziewczyny po 2 dniowej nieobecnosci zaczynam nadrabiac, troche tego mam ;-). Mam nadzieje, że uda mi się odpisać każdej z was :-). W sobotę mieliśmy małą rodzinna uroczystość było bardzo miło, mała oczywiście jak nazlość była marudna i był problem z zasnieciem bo chciała byc strasznie towarzyska, po póltorej godziny marudzenia wreszcie dziadek ululał do snu. A my moglismy trochę odetchnąć, tylko ze jak o 23 wracalismy do domu to musielismy ja zbudzić i tu zaczeła się jazda........ ryk na maxa, była taka padnieta, chciała cyca ale nie miala sily jesc plakala az sie zanosiła, maz szybro zrobił jej butle i jakos udało nam sie ja uspokoic po pół godziny. Dziś czuję się jak "wypluta" :cool:, wczoraj piłam świetny likier czekoladowym hmmmm niebo w gębie, wprawdzie na niewiele mogłam sobie pozowlić, jak się dowiem jak się nazywał to wam podam, dodam ze nie był to sheridans :no:

aga- mi 15 pazdziernika skonczyl sie macierzynski, kurcze tez leci mi juz urlop i z kazdym dniem coraz bardziej boje sie rozstania z moją córcia i powrotu.

agakm- jeny kochana strasznie mi przykro jak czytam twoje posciki na temat rodziny :-( to strasznie smutne, mam nadzieję, ze wszytsko ci się ułoży. Wiesz zauważyłam ze czesto jest tak jak się mieszka sorki za okreslenie na kupie wynikaja z tego konflikty, a niesparwiedliwosc o ktorej piszesz od strony ojca jest naprawde przykra. Co do fotelika to całkiem fajne (nie widziałam na zywo) prezentują sie te NOWOŚĆ!!! FOTELIK ESPIRO OPTIMA PRO 9-25kg W-wa (758925033) - Aukcje internetowe Allegro i cena jest spoko

nina2003- ja mam to samo raz maja spi dłużej , a na nastepny dzien budzi się co 2 godziny.... co do kombinezonu, moje tez sa za duze, ale prszynajmniej starcza na dłuzej;-)

jola466- powtorze sie ale ciuszki są rewelacja:-) tylko pozazdroscic naprawde

aneteczka - moja Maja ma juz od 3 m-ca 2 biale kreseczki dolnych 1 i co nadal cisza :-), a twój synuś bedzie wygladał uroczo jak już mu sie wybija to koniecznie zrob mu fotke na pamiatke ;-)

moniqsan - ja pochwale, wiesz co masz naprawde rewelacyjny kombinezonik :-D
Kurcze ale ci zazdroszcze, że Liljanka tak slicznie spi......

patik80- witaj :-) czytam o twojej budowie domku, zycze ci szybkiego finału :-) chyba nic nie musisz zaznaczac, jak ktos nie jest na babyboom to nie ma dostepu do ogladania fotek

mamstud- super, że juz jestescie na swoim. no ladnie tak kras internet ;-):-D tez lubie ikea :-)

bofaciefka- moja mała o 23 sie budzi wyspana i radosna :cool: jak jestem padnieta to do lozka ja biore i zasypiamy ;-)

tsarina- dobre:-D

barmanka79- kochana, ja wracam 25 listopada i nie wyobrazam sobie takich nocek jakie teraz funduje mi córcia, wiec bedziemy na noc uzywac sztucznego, o ile nie zmieni sie w spioszka calonocnego :-), moze sprobuj dodawac do mleka kaszki ryzowej 3 łyzki stolowe zawsze mleczko bedzie bardziej syte, tak polecil kolega pediatra. Ja mialam sesje 45 miunt , narobionych z 50 zdjęc, kazde ujecie kosztowało 40 zł i bylo w formacie 13x18 w 4 sztukach

m&m's -ciesze sie ze dotarliscie cali , chcialam napisac i zdrowi ale widze ze dopadlo cie przeziebienie, duzo zdroweczka zycze :-) jak przeczytalam o tej niespodziance to az mi ciarki przeszly, kurcze wyobrazilam sobie jakie musialo byc wzruszenie

tikanis- cudownie wygladacie

AgA - widziałaś??!!!!! Nasz Roberto jako drugi na podium:-D:-D:-D!!! Aż mi wstyd, że przestałam mu tak gorliwie kibicować:zawstydzona/y:. W przyszłym sezonie (w Renault) to On już wszystkim pokaże jak sie jezdzi:tak::-)

ankzoc - co do fotelików - wspólnie z M zdecydowaliśmy się na Maxi Cosi Priori - w czwartek powinnam go już mieć (M odbiera z Wrocławia)... No chyba, że do jutra nam się odwidzi i nie zlożymy zamówienia;-)

No już wszystko przeczytałam. Dziś dość spokojnie tu było, więc szybko poszło.
Ale tu cisza.
No nic uciekam robić nalewkę porterówkę i krem kawowy. Będą leżały dopóki nie skończe karmić piersią. Tzn. porterówka niby powinna rok wg przepisu leżeć, ale nie wiem czy tyle będe karmić:) podobno po 3 miesiącach też dobra jest.

Pozdrowionka dla wszystkich i miłego niedzielnego wieczorku życzę.

nina2003 - witam kolejną fankę F1:tak::-):-):-)
moja Niuńka przez 2/3 wyscigu naśladowała odgłosy - kupa śmiechu - mówię Wam!!! no i tym sposobem zaślinila sobie całą kieckę, haha. Tatuś obiecal jej nawet gokarta- zobaczymy czy dotrzyma słowa;-):tak::-D

No nic uciekam robić nalewkę porterówkę i krem kawowy. Będą leżały dopóki nie skończe karmić piersią. Tzn. porterówka niby powinna rok wg przepisu leżeć, ale nie wiem czy tyle będe karmić:) podobno po 3 miesiącach też dobra jest.

Pozdrowionka dla wszystkich i miłego niedzielnego wieczorku życzę.

a jaki masz przepis na porterówkę?? jak kiedyś robiłam ze strony czarna oliwka - i naleweczka była przepyszna i mocna - mniammmm:tak::-D
wrzuć przepis na krem kawowy do https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-maju-2009-f259/przepisy-23402/index8.html:-)

ankzoc tak mi narobiła smaka na likierek, ze juz odwiedziłam swój barek... ale... do wyścigu wypiłam pol lampki wina, wiec nie bede ryzykowała z wieksza iloscia alkoholu:sorry:;-)

Również pozdrawiam - co do wieczoru - chyba nikt nie bedzie w stanie mi go popsuc:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
nom - to moja Niuńka jednak bedzie musiała wypić dzisiaj mleczko modyfikowane do snu (a z tym zapewne bedzie spory problem) - bo mamusia jednak nie wytrzymała i nalała sobie pół kieliszeczka likierku - azkzoc - wszystko przez Ciebie:-p:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry