aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
jola - no to full zestaw mialaś u tego fotografa - super... aż żałuję, że ja nie wynajęłam profesjonalnego fotografa

tsarina- kurcze... nie wiedziałam, że i Ty jesteś związana z piekielnym rocznikiem '77 - milutko mi, że mam kolejną psiapsiółkę w tej niedoli

patik - nas koszty domku po prostu przerosły. Budowa rozpoczęła się 10.2007 - a w 09.2008 mieliśmy już praktycznie stan surowy zamknięty. Domek nie należał do łatwych i ekonomicznych - ale... projekt pokochalismy jak go tylko zobaczyliśmy (3 lata motaliśmy sie między kupnem mieszkania, a innym projektem domu, ale mimo wszystko NASZ przebił wszystkie inne - żaden mu nie dorównywał). Niestety za bajkowe rozwiązania- drogo się płaci, na dodatek trafilismy na zawirowania wśród cen materiałów.. I to nas właśnie przerosło..
Wierzę jednak, że za te 2 lata będę już na swoich włościach
barmanka - Ty to jesteś dobra - witrualnie ślub planowałaś?? nieźle...;-)
skoro ze ślubem sobie poradziłaś, to chrzciny to... pikuś
W każdym bądź razie trzymam kciuki za pełne powodzenie!!!:-):-):-)
tikanis - zdjatko cudowne (zresztą na NK juz je mogłam popodziwiać)
:-):-):-)

tsarina- kurcze... nie wiedziałam, że i Ty jesteś związana z piekielnym rocznikiem '77 - milutko mi, że mam kolejną psiapsiółkę w tej niedoli

patik - nas koszty domku po prostu przerosły. Budowa rozpoczęła się 10.2007 - a w 09.2008 mieliśmy już praktycznie stan surowy zamknięty. Domek nie należał do łatwych i ekonomicznych - ale... projekt pokochalismy jak go tylko zobaczyliśmy (3 lata motaliśmy sie między kupnem mieszkania, a innym projektem domu, ale mimo wszystko NASZ przebił wszystkie inne - żaden mu nie dorównywał). Niestety za bajkowe rozwiązania- drogo się płaci, na dodatek trafilismy na zawirowania wśród cen materiałów.. I to nas właśnie przerosło..
Wierzę jednak, że za te 2 lata będę już na swoich włościach
barmanka - Ty to jesteś dobra - witrualnie ślub planowałaś?? nieźle...;-)
skoro ze ślubem sobie poradziłaś, to chrzciny to... pikuś
W każdym bądź razie trzymam kciuki za pełne powodzenie!!!:-):-):-)
tikanis - zdjatko cudowne (zresztą na NK juz je mogłam popodziwiać)
:-):-):-)
, wczoraj piłam świetny likier czekoladowym hmmmm niebo w gębie, wprawdzie na niewiele mogłam sobie pozowlić, jak się dowiem jak się nazywał to wam podam, dodam ze nie był to sheridans