Witam kochane.Od rana biegam po urzędach i dopiero wróciłam a tu...9 stron od wczoraj

.Nadrobiłam, odpowiadam:
Ankzoc,Aga-Czytając o tym ile śpią wasze maluchy to dochodzę do wniosku,że mam w domu śpiocha

.Drzemki ucina sobie między 9.30-11,14-15,17-19,potem kaszka,kąpiel i...sen.Spi do 3-3.30 wtedy butla, zasypia i drzemie do 7 czasem 8.
Aga-Gratulacje dla Cibie-ciociu;-).
Aneteczko-Piękny wózek.Też zastanwiam się nad następnym "wozem" młodego.Ale chcemy zmienić dopiero w marcu(po sezonie narciarskim).Huśtawka tez fajna.Starszak miał ,ale mało z niej korzystaliśmy i niestety dużo miejsca zajmowała

.
Moniqsan-Czytam Kena McClura,Petera Clementa,Tess Gerritsen ostanio czytałam"Paradoks Lancastera" Stevena Spruilla no i oczywiście klasyka gatunku Robin Cook.Uwielbiam też książki Cobena Harlana.Ostatnio wyszło sporo nowych thrillerów nowych autorów trzeba zacząć szukać nowości.
Confi-Zalogowana nie jestem.Zdobywam tylko dodatki

.
Co do sąsiadów to strasznie współczuję.Jak nie "maniak remontów" to"piroman".Normalne nerwicy kobitko dostaniesz:-(
Ankzoc-Ja podaje Fifiemu tylko kaszki Bobovity(miedzy inymi Smaczny Sen Kaszka mleczno-ryzowa z bananami)bo najbardziej mu smakują.Hippa kaszki w słoiczkach tez podaję zawsze mam w rezerwie gdy szybko trzeba podać kolację;-)
Aga,M@dzia-Z ulewaniem to jest tak,że samo przejdzie jak dzieci zaczną siadać.Konsultowałam ulewanie Filipa z trzema lekarzami.Wszyscy mówią, że jeśli dobrze je i przybiera na wadze to trzeba to przeczekać bo maluch ma "niedojrzały układ pokarmowy"
Owco-Co do butelek Dr.Brown's to ja się nabrałam.Wydałam 80 zł(2 szt) a Fifi jak ulewał tak ulewa:-(.Butelki już w koszu bo Filip się odzwyczaił i teraz chce SAM pic tylko z niekapka.Jedynie w nocy jak sie budzi głodny dostaje butlę ale wtedy to staczamy prawdziwy bój-bo cały czas wyciąga smoka