reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No to Barmanko masz idealnie bo u mnie jak Julo cycka nie dostanie to nie ma opcji. Butle to mu wtykałam zamiast piersi jak nie wypił kaszki ale jak już usypiający był. A miałam zapytać jak z laktacją u Ciebie?

A z innej beczki Aga_k_m jak będziesz wiedziała coś na temat ulewania to daj znać bo u mnie też to jest dokuczliwe

madzia - do tej pory kazali nam przeczekać to niedobrojstwo. Brałyśmy Dicoflor30, Debridat.. I troszke pomogło.. No ale kaszki potęguja na nowo system ulewania, więc... Lekarz nie za bardzo sie nami przejmuje, bo Jaga mimo wszystko bardzo, bardzo ladnie przybiera na wadze:crazy:/:happy:. Oczywiście jezeli czegos nowego sie dowiem, to Wam napiszę. Spodziewaj się odpowiedzi jutro wieczorkiem, bo popoludniu (ok. 17:00) pojde do lakarza.

Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze ze jeszcze karmicie, też bym chciała,ale u mnie juz pustki, a Misia jak próbuje przystawic, to drze sie w niebogłosy. dawnie to si uspokajał przy cycu.

Kurcze, Misiek mi beczał, krzesełko bee, leżaczek bee, raczki bee, w końcu połozyłam go do łóżeczka, chwilke popłakał i usnął:szok:tak mnie to zdziwiło, bo juz dawno nie usypial o tej porze, dopiero gdzies o 15-16 drzemke sobie krótka ucinał.

Mój mały tez ulewał bardzo, teraz też czasem coś sie zdarzy, czasami nawet zwymiotuje:szok:lekarz mi powiedział ze jeśli ladnie dziecko przybiera na wadze to nie ma sensu w niego jeszcze chemie pakować, wiec ja nic na to jego ulewanie nie dawałam. Teraz juz znacznie mniej ulewa.

reklama
aneteczko - widzisz,a ja sie i ciesze i wk..wiam :crazy:- bo Mała nie chce nic poza cyckiem. Dobrze, że popoludniami je deserki (max. pol sloiczka, no i wieczorkiem czasami kaszka z Hippa).. Ale z cycami mam problem - bo nie potrafie jej nauczyć do picia z butli, o modyfikowanym nie wspomne...

Poza tym nie przejmuj się jego furią do cyców - za jakies 15 lat mu przejdzie...zacznie na nowo marzyc o piersiach - tyle,ze nie Twoich;-):-p:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry