Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

!!! Ja nie otrzymałam do tej pory 2 wypłat, w ogole za kazdym razem spóźniali się z wypłaceniem czegokolwiek, nigdy nie dorzucili niczego od siebie za zwłokę, do Sądu ich póki co nie podałam - i ja mam im jeszcze oddać swoją własność (na dobrą sprawe - segregator, chyba tez byl moj - moj Tesciu ma swoja firme, i czasami dostawało mi sie hurtowo sporo rzeczy papierniczych.W firmie wszystkie segregatory były szerokie, a ten jest cienki). Poza tym - jak szkolilam Mlodego,to powiedziałam mu, ze w tym segregatorze sa moje materiały - może mu sie przydadza. Mógl je sobie skserowac, hehe;-)
, ale wazne ze wiemy o co chodzi
. wiesz jak ja szłam na chorobowe bo bylam w ciazy to pozabierałam wszystkie swoje rzeczy i mam je w domu :-) a wiesz jeszcze mnie ciekawia te kaszki HiPP: Kaszka mleczna na Dobranoc Ryż z jabłkami lub BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
wciagnal butle zasnal ponownie i obudzil sie o 7.30. Aby tak czesciej sie zdazalo bo to jak na razie pierwszy raz ;-)
a mieszka na parteze wiec bylo by nie ciekawie gdyby to zrobil
Niestety nie mozna nic zrobic go gosciu ma ponoc zolte papiery i takich nie ruszaja. Na szczescie za kazdym razem jak wpadali do niego na balkon bombe rozbrajac to byla bez zapalnika ale nigdy nie wiadomo co takiemu przyjdzie do glowy az stach sie bac. Ogolnie sasiad bardzo mily zawsze dzien dobry powie, drzwi przytrzyma, pomoze wozek wniesc, zakupy raczej nigdy nie odmawiam mu jak oferuje pomoc bo boje sie czy nie wpadnie w furie jak powiem nie .......:-(