Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jolu a jak wygladalo u ciebie badanie po pologu??
Jak dla mnie to im w glowkach pomieszalo. Poszlam na wizyte, pani zbadala mi cisnienie, spytala sie czy chce antykoncepcje ( nie spytala sie jaka i nie przedstawila mi wariantow) i zapisala mi tabletki, ktore po 2 tyg przyjmowania musialam odstawic bo mi sie prawie zwiazek rozpadl: jak nie placz, to krzyk, to jedzenie. Nawet na Natana nie moglam patrzec i jak D wracal z pracy to dawalam mu dziecko bo mnie szlak trafial
A tak z innej beczki: czym robicie zdjecia maluchom i jak wklejacie na BB? Ja mam normalna cyfrrowke i by wstawic zdjecie na BB musze je max skracac, do takiego stanu, ze nie nadaje sie do pokazania.
dobrze że są już zupki, deserki i kaszki

tutaj te Britax są bardzo popularne - bez porównania do Maxi Cosi. no ale zobaczymy.. mąż ma się rozejrzeć po sklepach jak teraz będzie w Pl.bo tubylcy mają lajcikowe podejście do wielu rzeczyZastanawia mnie jedna rzecz dlaczego w anglii nie podaje sie wit D dzieciom, najwiecej krzywic u dzieci odnotowano wlasnie tam i to juz od wielu lat![]()
ja powoli się przyzwyczajam, ale mimo tego nie raz oczęta z orbi mi wychodzą (ze zdumienia oczywiście). szybki przykład - kikut pępowinowy każą przemywać zwykła, przegotowaną wodą (zapomnij o spirytusie) i nie robią tragedii jak noworodkowi zamoczy sie kikutek podczas kąpieli ;-)
:-( tylko osoby z tą mc mają inaczej...
) tylko badali mnie na zasadzie "magicznego dotyku rąk"
(no ale jak wyżej wspomniałam chodziłam do polskiego gin więc tych usg miałam troszkę więcej ;-))
:-)
, po tym jak jednego dnia: 1. umyłam okna, 2. umyłam podłogę, 3. uciech cielesnych zażywałam z mężem, 4. spacer 6km, 5. na piechotkę na 6 piętro, 6. ciepluśka kąpiel i wtedy mnie chwyciły skurcze a wód trochę górna granicę pzrekroczyłam, no i dziecko duże a poród musiałam sobie wywoływać bo Małgosi się nie śpieszyło a ja już byłam niezła bańka. Dodam doktor mam suuuuuuuuuuuuper, wizyty refundowane z nfz a do dziś jak mam problem to dzwonię na komórkę, a doktor jak nie może pdebrać to później oddzwania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dodam, że mieszkam w Polsce i co by tu powiedzieć, u nas jest duży nacisk na regularne kontrole podczas ciąży i sporo badań, przynajmniej te podstawowe jak morfologia i mocz masz przynajmniej co drugi miesiąc. Pierwszą ciążę prowadził inny lekarz, badań miałam mniej ale i tak sporo. Przy drugiej jeszcze więcej, he, he, mogłam porównywać wielkości obu córek z okresu płodowego
. I po każdym usg dostawałam zdjęcie więc Małgosi album zaczyna się nie od pierwszych chwil po urodzeniu tylko jeszcze w brzuszku
. He, he, i na jednej fotce wyszła bardzo pyzata buźka, co doktor rzuciło się w oczy
, a ja pomyślałam,że pyzy przyduszone to takie pełne, w końcu coraz mniej miejsca. I taka pyza właśnie się urodziła;-), prawie 4200g (największa z czwórki wnucząt).
....no i z Alicja dzis szok przezylismy no normalnie jest nieznosna....taki maly "wymuszacz sie zrobil" a jak co nie po jej mysli to jest taki wrzask ze jakby ja ktos ze skory obrywal.....
....jak jedna usnie to druga sie budzi....ach juz nie daje rady....:-
...tez mi sie bardzo podoba.....