Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zapomniałam napisać - jola, świetna jest ta foteczka twoich dziewczynek
a z tego co czytam to w UK jest lepiej jeśli chodzi o opieke medycznąchyba się przeprowadzę
jola przygarniesz mnie?? :-)

Dziwne bo do mnie nigdy list z data badania cytologicznego nie przyszedl a mieszkam tu 4 lata.
Masz na mysli to ze jednymi sie opiekuja a drugimi nie....Najbardziej denerwuje mnie jak oni podchodza do ciaz zagrozonych czy poronien tzw naturalna selekcja

...jakos nie "kumam"...no ja mialam zagrozona bo ciaza blizniacza jest sama w sobie zagrozona...zreszta w 9 tygodniu mialam krwawienie....oj ile oni mnie wymeczyli badaniami...usg...wtedy miala jedno jedyne badanie dopochwowe tutaj....wtedy tez wykryli po wzieciu wymazu ze jestem nosicielem GBS ....

. Ale macie natchnienie
.

a do snu kołysze tatuś:-). Jako że tak dobrze córcia sypia jak tatuś nakarmi i polula to tę fuchę odstąpiłam mężowi, a co?! Za to kładę starszą:-) czyli dopilnowanie czy zęby umyte, czytanie i głaskanie po główce, tyle ze sama zasypiam przy starszej córce i budzę się w nocy. Ot dlaczego znikam wieczorami z bb.