reklama

Mamy majowe 2009

Aga-Mam nadzieje, że wiosną spotkamy się w szerszym gronie:-).
Confi-Fifi mnie Jeszcze nie ugryzł ale z zamiłowaniem szczypie.Teściowa nie chciała wierzyć ,że pół roczne dziecko możne narobić siniaków-wczoraj się przekonała:tak:

reklama
zapomniałam zapytać, bo większość majówek pozmieniało avatary, a ja zapomniałam, która mamuśka ma posokowca? chyba aneteczka ale nie chce źle powiedzieć... jak się posok z dzieckiem sprawuje?...

ojoj, czas karmienia... wracam za 30 min:eek:

Confi...skarbie tak jak pisza dziewczyny nie ma co sie martwic....napewno ciemniaczko zarosnie....ja podalam przyklad dlatego ze u nas akurat podawanie wit. D a zarastanie ciemniaczka....no coz nie znalazlam zwiazku....Alicja ma 1 cm na 0.5 a Amelia 1cm na1.5cm....

Tsarinko.......po miesku smierdzaca....hmmmm...polecam podac krem ze szpinaku i ziemniaczkow...nie dosc ze zielona na makxa to smierdzi ze hoooooo hooooo...:-D:-D

A u mnie na szczypanie najbardziej nazeka maz...ma dlugie wlosy na klacie i na nogach a dziewczyny to uuuwielbiaja......Alicja to w swoich atakach placzu tak szczypie ze wczoraj to myslalam ze ja upuszcze tak mnie bolalo...:shocked2::shocked2:

mamamatysia to mój M nie wierzył ze mnie boli jak Młody mnie szczypie a wczoraj się przekonał jaki to miód :-D

Jolu dziękuję za info, macie rację jak lekarz nie alarmuje to nie ma się co nakręcać ;-)

dziewczyny poradźcie mi...chce sobie kupic tunikę a nie wiem która wybrać...tzn jedna podoba mi się odrobinkę bardziej ale w ogóle podobają mi sie obie....

to jest pierwsza

JESIEŃ ZIMA 2009 TUNIKA Z GOLFEM ŚLIWKA L (775851264) - Aukcje internetowe Allegro

a to druga

JESIEŃ ZIMA 2009 MAKSYMALNA TUNIKA JAPAN M #11 (785858948) - Aukcje internetowe Allegro
też fiolet

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry