reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Confi ja wybrałabm pierwszą.

Przepraszam Marzenke i mamamatysie od razu - ale to bedzie wyjazd na 2 dni (w tym 1 pogrzeb:-(), więc nie za bardzo będę dyspozycyjna czasowo dla szerszego grona. Nadrobimy to na wiosne:tak:
Pozostawię to bez komentarza... Tak pominąć Katowice:no2::no2::no2:

Dobre:-):-D:-).Na Filipa kaszka tez mało dzieła(śpi po niej 5-6 godz a później budzi sie na butlę, której nie chce pić-kubek niekapek o 2 w nocy???).Farmaceuta poleciła mi niemiecka herbatkę z ziółek, ściągnęła mi ją z hurtowni no i Fifiemu wydłuża się czas drzemek:tak:.Nie wiem czy to akurat po herbatce-na razie tek sobie wmawiam:sorry:.
A co to za herbata? Ja też ją chcę!!!

to dla mam glutenowych, ja daje Izie od wczoraj kaszkę nestle zdrowy brzuszek na dobranoc, spała całą noc:-)
Jestem na tyle zdeterminowana, że muszę spróbować.

Aga-Mam nadzieje, że wiosną spotkamy się w szerszym gronie:-).
Ale na jesień też???

Nina,Aga-Proszę wrzucę linki kilku rzeczy:
544 Biała Tunika sukienka zabot Japan Style
740 Szara marynarka kurteczka haft Japan Style r.M
MILUTKA CIEPLA BLUZA JAPAN STYLE KAPTUR Z USZAMI
all_pza_14.png

1144 Szaro czarna sukienka 2w1 bufki Japan Style
ELEGANCKI PŁASZCZ JAPAN STYLE! 3 kolory, HIT 2010

A powiedzcie mi, bo ugotowałam dziś Młodej obiad. Niestety nie jestem mistrzynią tak jak nasza Joleńka, ale ugotowałam kurczaka z ziemniakami. Moim zdaniem było sto razy lepsze niż to paskudztwo w słoikach, ale Natasza nie chciała jeść. Krzywiła się okropnie. Zastanawiam się czy to nie było trochę za gęste i może taka konsystencja jej nie odpowiadała. Jak sądzicie mogło jej to przeszkadzać i dlatego jeść nie chciała? Bo jak jej wczoraj zmiksowałam jabłko z bananem to bardzo chętnie jadła. Zresztą dziś też. Ale pyszny mamusiny obiadek jej nie podszedł...:sorry:

Ale na jesień też???
Oczywiście Marzenko, ja ponawiam zaproszenie:-).Uwielbiam gości, a ostatnio to prawie z kuchni nie wychodzę i testuje nowe przepisy więc potrzebuję królików doświadczalnych;-)(żart).
Herbatka to:"Herbatka na dobranoc-Spokojny sen" Hippa.
Taki mały słoiczek z niemiecka naklejką.W składzie ma wyciąg z kopru,anyżu,melisy,dzikiej róży i lawendy.To koncentrat(daje sie dosłownie na końcu łyzeczki) niestety u dzieci lubiących słodkie (jak mój Fifi) trzeba kombinować bo herbatka jest całkowicie gorzka.

A powiedzcie mi, bo ugotowałam dziś Młodej obiad. Niestety nie jestem mistrzynią tak jak nasza Joleńka, ale ugotowałam kurczaka z ziemniakami. Moim zdaniem było sto razy lepsze niż to paskudztwo w słoikach, ale Natasza nie chciała jeść. Krzywiła się okropnie. Zastanawiam się czy to nie było trochę za gęste i może taka konsystencja jej nie odpowiadała. Jak sądzicie mogło jej to przeszkadzać i dlatego jeść nie chciała? Bo jak jej wczoraj zmiksowałam jabłko z bananem to bardzo chętnie jadła. Zresztą dziś też. Ale pyszny mamusiny obiadek jej nie podszedł...:sorry:
U mnie to samo:-(.Słoiczki wróciły.Dzisiaj był rekord w jedzeniu, w ciągu 5 minut zjadł słoiczek"Warzyw z jagnieciną i kaszą jagielną",jakby był drugi to pewnie tez by nie pogardził:sorry:.

nie no 7 stron od 11 godziny wy to jestescie krejzolki ;-)

ostraszka - kupilam z bobovity mleczno-ryzowa z bananami na dobry sen robi sie ja na wodzie

nina27- witaj, mam nadzieję, ze znajdziesz czas na pogawedki ;-)jesli chodzi o klocki to fajne sa z fisher price sensoryczne http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/section.asp?s=bupeek&skipintro=true

confi- super, że zyjecie:-p Moja mała też jeszcze nie ma zrosnietego spokojnie ;-)obie sa super ale ja np nie cierpie golfów

tsarina- dzieci nalepiej uwielbiaja sie bawic rzeczami, ktore dla nas dorosłych sa nie atrakcyjne

marzena80- kurcze juz kupilam zobaczymy, czy cos to da jutro zdam relacje :-)

czesc dziewczynki tyle nastukalyscie ze was nie nadrobie:-(
bylam u rodzicow 3 dni stad mojaniebocenosc..

malyw czoraj skonczyl 5 mc:-D:-):tak: wazy 9100kg :tak:;-):-)
co do kaszek to podaje mu z bobovity smaczny sen w takim granatowym opakowaniu i spi ok 4-5 godzin,, co do sloiczkow to moj maly nie cierpi sloiczkow z hippa , lubi najabrdziej te z bobovity a gerberem tez nie pogardzi,.. z herbatek to nie za bardzo lubu jablko z melisa.. koperkowa wrecz uwielbia:) hehe

maly spi a ja zaraz ide obiad robic.. buziole kochane..

Confi ,ja też korzystałam z tej strony co anteczka.Muszę zapytac doktorka co on myśli o szczepieniu na pneumokoki.
Tuniki podobają mi się obie i obie bym wzieła .Przy okazji jeden koszt przesyłki.
Kurczę ale wy jesteście zgrabne dziewczynki.Ja o takich rzeczach to mogę tylko pomarzyć.Już kiedyś z barmanką stwierdzilyśmy,że my to worki na kartofle możemy zakładać.Barmanko,chyba się nie obrazisz!
Mój maluch zjada moje obiadki i nie marudzi.Problem jest tylko wtedy jak jest bardzo głodny. Obiadki mu daje wtedy jak jeszcze porządnie nie zgłodniał .

reklama
Kurczę ale wy jesteście zgrabne dziewczynki.Ja o takich rzeczach to mogę tylko pomarzyć.Już kiedyś z barmanką stwierdzilyśmy,że my to worki na kartofle możemy zakładać.Barmanko,chyba się nie obrazisz!
Mój maluch zjada moje obiadki i nie marudzi.Problem jest tylko wtedy jak jest bardzo głodny. Obiadki mu daje wtedy jak jeszcze porządnie nie zgłodniał .
Ja też dołączam do tego workowo-kartoflanego klubu...:crazy: Niestety:crazy: Kiedyś uważałam, że jestem gruba, a teraz marzę, żeby wyglądać jak kiedyś...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry