reklama

Mamy majowe 2009

monika1977 - niestety ja też worki na ziemniaki mogę zakładać:-(. Zostało mi jeszcze 12kg do zrzucenia!:szok:. Pożyczyłam ciuchy z maminej szafy i dzieki temu mam co na dupsko włożyć a nie chce kupować bo chce schudnąć.

mamstud - Kochana rób teścik, nie trzymaj w napięciu;-). Gdyby M nie stracił pracy to niespecjalnie byśmy uważali ale teraz to czujność na baczność i bara bara kontrolowane;-).

reklama
marzena80 - wydaje mi się, że nasze zupki maja intensywniejszy smak niz zupki słoiczkowe i inną konsystencję. Moja chętniej zjada słoiczkowe i więcej niż domowe ale zjada. I kupki się poprawiły po domowych, są luźniejsze:-).

marzena80 - wydaje mi się, że nasze zupki maja intensywniejszy smak niz zupki słoiczkowe i inną konsystencję. Moja chętniej zjada słoiczkowe i więcej niż domowe ale zjada. I kupki się poprawiły po domowych, są luźniejsze:-).
I tak spróbuję ją przekonać do moich, bo wolałabym jej gotować. Kupki luźniejsze też by się nam przydały...

A ja właśnie pieke jabłuszka z cynamonem dla dzieci oczywiście z przepisu Joli :tak:uwielbiam zapach cynamonu
A dodjesz też wanilie tak jak Jola? Bo ja w sklepie chyba nie widziałam lasek wanilii. Zresztą ja nie cierpię wanilii, więc się specjalnie nie rozglądałam, ale z samym cynamonem też by chyba mogło być? Bo cynamon uwielbiam!

Witajcie w klubie kartoflowych worków.Mogłybysmy powrzucać sobie linki do łachów dla nas ale.....chudziny będą się z nas śmiać.:rofl2:.
Tak bez tematu .:rofl2: -Barmanko ta emotikonka zawsze mi się kojarzy z Tobą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry