reklama

Mamy majowe 2009

Kurczę ale wy jesteście zgrabne dziewczynki.Ja o takich rzeczach to mogę tylko pomarzyć.Już kiedyś z barmanką stwierdzilyśmy,że my to worki na kartofle możemy zakładać.Barmanko,chyba się nie obrazisz!
słońce, ja się nie gniewam, ale chyba mnie pomyliłaś z kimś :rofl2: ja na wagę nie moge narzekać - dawno już zrzuciłam ciążowe kiloski, baaa mało tego - ważę nawet mnie niż przed ciążą :-) ale to jest zasługa diety skazańców... jedynie bencolek mi został :wściekła/y:

confi, tuniczki też mi się obie podobają :tak:

rety synalek dziś usypiał 2 godz :wściekła/y::wściekła/y: myślałam że oszaleje! ale się nie dałam i nie wsadziłam go do leżaczka :cool2: zdążyłam sobie sprzątnąć co nie co :tak:
teściowa dała cynka że zaproszenia już dotarły, ma tutaj przysłać nam to zaproszenie dla Chrzestnej (za tydz przylatuje do nas), więc się przekonamy czy w rzeczywistości też tak ładnie wyglądają ;-)
ofertą od fotografa trochę sie rozczarowałam :growl: więc rozpoczęłam negocjacje :laugh2: zostawiłam sobie 3 na tapecie..zobaczymy co z tego wyniknie :sorry:

reklama
marzenko - Ty sie proszę nie gniewaj na mnie... Katowice to po prostu przejezdne dla mnie miasto. My tak w ogóle to jedziemy na ten pogrzeb (o ile pojedziemy - bo już są różne zdania na ten temat) do Staszowa. Przy okazji zahaczamy o Nową Dębę i Rzeszów. No i na końcu pojechalibysmy do brata M - do Krakowa a z tamtąd autostradą A4 do domku.

Bardzo, bardzo chciałabym się z Wami spotkać - ale obecnie - nie dam rady:-(:-(:-(.

Do Kasi mam rzut beretem, ale jeszcze się jakos nie zgadałysmy:-p;-).

jestem wściekła - babka w rejestracji nie chciała mi zapisać Małej na dzisiejszą wizytę:wściekła/y:. Bo dr-owi , który normalnie przyjmuje, cos wypadło i jest ktoś w zamian, ale jest też sporo dzieci chorych... Zaproponowala wizytę w poniedziałek o 13:00 - więc do poniedziałku pozyjemy w nieświadomości z parametrami Jagódki, no i z pytaniami - "co dalej"? :cool2:ehhh

Poza tym znowu uruchomiona została dostawa Lionów na wagę - zakupiłam 7 kg :szok:(2 dla M, a reszta... oby mi w d... nie poszła;-):laugh2:)!!!

Nie bylo mnie raptem pare godzin a tu tyle stron do nadrobienia. Bylismy na kontoli i maly zostal w koncu zaszczepiony teraz czeka mnie marudny wieczor, bo po szczepieniu jest zawsze nie do zniesienia, n arazie spi wiec moge cos w domu porobic. Ciesze sie bardzo ze w koncu juz zdrowy ponad 3 tyg chorowania to juz lekka przesada, w koncu bedzie mogl dostac cos nowego do jedzenia a nie ciagle to mleko :-) choc jemu pewnie to bardzo pasuje :-D

Barmanko dziekuje bardzo za linka na pewno sie przyda w wolnej chwili tam zajze i ogarne co i jak. Jak na razie tylko sie zalogowalam, to tak dla lepszej motywacji :-D. Co do tabletek to tez zawsze sie boje odpukac jakos nie mialam problemu teraz z zajsciem, zaszlam miesiac po odstawieniu mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie

Confi mi tez sie obie podobaja :tak:, jesli chodzi o to ciemiaczko to nie martw sie na zapas Wiktorek tez dostaje wit D a dopier dzis jak lekarz badal to zaczelo mu sie zmniejszac. Ponoc mowia ze im pozniej zarosnie to lepiej bo mozg sie lepiej rozwija. Moze rosnie Ci maly geniusz ??;-)

Marzena ja tez z checia dolacze do grona mam borykajacymi sie ze zbednymi kilogramami, tez moge worki nosic. Zupelnie tak samo narzekalam na swoj wyglad a teraz marze o tym wygladzie

Kasia az mi zapachnialo tymi jabluszkami, tez uwielbiam cynamon a juz w szeczegolnosci w polaczeniu z jablkiem. Az mam ochote na szarlotke mniam mniam....... a tu trzeba sie diety trzymac :-(

Tak czytam ze dzieciaczki wybrzydzaja przy jedzonku ktore gotujecie i zastanawiam sie czy najpierw nie podac gotowanego jedzonka a pozniej tego co w sloiczkach???

Ja już po pracy siedze sobie i pije kawke a Kamilek śpi :-) wy tak stukacie że nie nadążam za wami co wejde to kilka stron do nadrobienia zazdroszzce wam tego nadmiaru czasu confi tuniki obie fajne

marzenko - Ty sie proszę nie gniewaj na mnie... Katowice to po prostu przejezdne dla mnie miasto. My tak w ogóle to jedziemy na ten pogrzeb (o ile pojedziemy - bo już są różne zdania na ten temat) do Staszowa. Przy okazji zahaczamy o Nową Dębę i Rzeszów. No i na końcu pojechalibysmy do brata M - do Krakowa a z tamtąd autostradą A4 do domku.

Bardzo, bardzo chciałabym się z Wami spotkać - ale obecnie - nie dam rady:-(:-(:-(.

Do Kasi mam rzut beretem, ale jeszcze się jakos nie zgadałysmy:-p;-).
Aguś ja się na Ciebie absolutnie nie gniewam. Na kogo jak na kogo, ale na Ciebie...??? Przecież żartowałam.
A co do workowych mamuś to jak mnie zobaczysz to zrozumiesz...

A może powinnyśmy wątek o workach założyć:tak: I tam byśmy sobie te linki podawały, o których Monisia pisała...

reklama
ale mam szczęście oglądacie "Pytanie na śniadanie " właśnie do nmie dzwonili z TVP i wygrałam bon na buty dla dzieci kiedyś wysyłałam sms do tego programu tylko nie pamiętam kwoty i sklepu z tego wszystkiego nie zapytałam :-):-):-) a pytanie mi zadał czy ten program leci od pn do pt pierwszy raz coś wygrałam:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry