owca121
Fanka BB :)
No to troszeczke sie uspokoilam zobaczymy tylko ile moj maluch bedzie wypijal mleczka jak bedzie jadl zupki i inne jedzonko, jak narazie na widok samej marchewki piszczy z zachwytu i bardzo sie denerwuje bo chyba za wolno wsadzam do jego buzki kolejna porcje 
Jolu mam jeszcze pytanie pisalas na innym watku ze kaszka do ktorej dodaje sie np mleko modyfikowane ( kaszka ryzowa) jest zadka i raczej lyzecza nie da sie jej podac. Wlasnie dzis malemu taka kupilam, a nie moge podac innej, tej ktorej miesza sie z woda bo maly ma podejzenie o uczulenie na bialko mleka krowiego
Ona faktycznie taka zadka jest bo jeszcze jej nie robilam??? A nie bardzo chcem ja podac przez butelke :-(

Jolu mam jeszcze pytanie pisalas na innym watku ze kaszka do ktorej dodaje sie np mleko modyfikowane ( kaszka ryzowa) jest zadka i raczej lyzecza nie da sie jej podac. Wlasnie dzis malemu taka kupilam, a nie moge podac innej, tej ktorej miesza sie z woda bo maly ma podejzenie o uczulenie na bialko mleka krowiego
Ona faktycznie taka zadka jest bo jeszcze jej nie robilam??? A nie bardzo chcem ja podac przez butelke :-(
"nawrócenie".
oby jak najwięcej dobrego!
heee i guzik będzie czytał moje posty
:-):-) bo śmiałam się z niego że taki "babiarz" jest i że jak szuka przyjaciół to niech sobie do "Przyjaciółki" napisze 
.