Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
więc możne coś"biedronkowego" upoluję:-).tsraina- no brawo dla Izy ;-), a dlaczego az na sam dół zjechaliscie z łózeczkiem, nie macie jeszcze takiego pozimu po srodku?? Moze jest zobacz :-)

tylko dwa poziomy;-)Dziewczyny kusicie tymi rzeczami z Biedronki.i tak się wybieram na zakupy Filipowe bo ciuszki na 68 za małe a w 74 zaczynają paluchy wychodzićwięc możne coś"biedronkowego" upoluję:-).
Naleśniki mialam wczoraj, z białym serkiem,serkiem homogenizowanym,dżemem truskawkowym i czekoladą:-).Smacznego.

poprostu chce mi sie ryczec za kazdym razem nie moge na nia liczyc, zawsze cos.macius sam juz w domu zostaje ma 8 lat, ale jak jest chory to nie mam sumienia.wiec nie wiem co zrobie.chyba wezme go ze soba.nie mam wyjscia:-(.Moniqsan ciasto marchwiowe oczywiscie twojego przepisu.pychota
. Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze Wam dobrego dnia.ja juz dzis wymieniam na spacerowke,bo sienie miesci szkoda mi ,bo on juz taki malutki nie bedzie.takze gondole moge juz schowac

.. Mała podwija nózki, i jest ok, hehe
;-)
:-) No a przez te jej sindbadowskie nóżki to może jeszcze do połowy listopada przejezdzi w glębokim - żartuje oczywiście. 
mały o 4 się obudził z płaczem, kurcze coś tak zmiana czasu mojemu dziecku nie słóży.
Wierzga nogami, płacze, trzeba go wyjąć.
Może fakt, troche sie zagalopowałam. No, ale żeby mi tak w wypominac!!!