reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja mam dużą gondolkę wiec mala się w niej spokojnie miesci, ale jesli zacznie siadac sama to wskakujemy w spacerowke,mamy fajny spiworek , ktory byl przy wozku takze sie nie martwie :-)

Aga k_m- a Jaga śpi w tym śpiworku???ja też kupiłam śpiworek jak mały zaczął sie odkrywać w nocy, tylko on w nim nie zaśnie:dry:Wierzga nogami, płacze, trzeba go wyjąć.

wiesz co raz tylko przekimała sie w nim w trakcie dnia - zamiast kocyka uzyłam spiworka -i nawet, nawet...​

Kurde, M wczoraj mnie ochrzanił o zakupy, powiedział ze w tym miesiącu przesadziłam, i nic nie robię tylko na allegro kupuje:wściekła/y:Może fakt, troche sie zagalopowałam. No, ale żeby mi tak w wypominac!!!

nie może być!!! jak On mógł?!!!:-D:-D:-D
moj tez się ciagle czepia, ale ja znalazlam sposob... zaczelam wyprzedawac swoje ciuchy (aby zrobic miejsce nowym) na allegro,albo moje kolezanki cos tam sobie wybiora - no i swojej kaski nie wydaje, tylko wszystko idzie z tej puli... Naprawde mam duzo za duzo łaszków, a tak w koncu jakis lad zapanuje w szafie i na strychu..

A co do rzeczy dla malego - przeciez nie kupujesz mu codziennie, czy co tydzien zabawek za 100!!! Juz mogłby sie opanowac... Sam by tak pewnie chciał...

Jak moj cos mowi pod moim katem albo Jagi - zawsze mu wypominam piffka - co tydzien moj M kupuje sobie skrzynkę, a jak znajomi do nas wpadaja, to ida nawet 2... a to tez koszt 50-100 zł..

co tydzien moj M kupuje sobie skrzynkę, a jak znajomi do nas wpadaja, to ida nawet 2... a to tez koszt 50-100 zł..

bo wie chłopak co dobre, sama namiętnie teraz korzystam z żabkowej promocji Tatry jasnej pełnej w puszce za 2zł...:-):-):-):-)

a Iza od końca sierpnia jeździ w spacerówce, skoro nie śpi na spacerach,to niech ogląda świat! Fotelik jest ustawiony maksymalnie na leżąco, czyli coś jak foteliki dla noworodkow

Barmanko jak z tym księdzem dowiedziałaś się już to czego potrzebujesz?Aha i jesli mogę wiedzieć oferta którego fotografa przypadła Ci do gustu?
wczoraj cały dzień nie mogłam się dodzwonić, dopiero dziś mi się udało. niestety i tak musze kogoś wysłać bo proboszcz nie miał kajetu przy sobie i nie mógł zmienić daty chrztu :-( już dałam znać cioci, mam nadzieję że będzie miała chwilkę czasu by podejść. a powiedz mi czy wymagane są karteczki ze spowiedzi (dla chrzestnych i rodziców)?
na fotografa jeszcze czekam na ofertę tych co u nas na weselu robili fotki. i wtedy będę już miała wszystkie oferty i podejmę decyzję :tak:

dziewczyny macie śliczne kotecki :-D:-D

Confi, Damiś rządzi :-D:cool2: ale wiesz co?.... i tak najbardziej podobał mi się filmik pt "gadający Damiś" (wiesz o który mi chodzi?) :tak::-):-)

no i tyle se popisałam, maruder mnie woła :sorry2: smród jeden obudził sie o 6 i wymiękka teraz :cool2:

bo wie chłopak co dobre, sama namiętnie teraz korzystam z żabkowej promocji Tatry jasnej pełnej w puszce za 2zł...:-):-):-):-)
moj M to wierny piwosz Żywca:tak::-)... i puszki sa dla niego beee - wiec ja dobra żona sama sie w kozi róg zapędziłam... On co dziennie kupował sobie 1-2 piwka a mi sie butelki zbierały:wściekła/y:...Wiec zaproponowalam zeby sobie kupil skrzynke - przynajmniej porzadek (jako taki) bede miala w kuchni.. I tak jest juz od 3 lat...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry