Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aga k_m- a Jaga śpi w tym śpiworku???ja też kupiłam śpiworek jak mały zaczął sie odkrywać w nocy, tylko on w nim nie zaśnieWierzga nogami, płacze, trzeba go wyjąć.
Kurde, M wczoraj mnie ochrzanił o zakupy, powiedział ze w tym miesiącu przesadziłam, i nic nie robię tylko na allegro kupujeMoże fakt, troche sie zagalopowałam. No, ale żeby mi tak w wypominac!!!

Kurde, M wczoraj mnie ochrzanił o zakupy, powiedział ze w tym miesiącu przesadziłam, i nic nie robię tylko na allegro kupujeMoże fakt, troche sie zagalopowałam. No, ale żeby mi tak w wypominac!!!

co tydzien moj M kupuje sobie skrzynkę, a jak znajomi do nas wpadaja, to ida nawet 2... a to tez koszt 50-100 zł..
wczoraj cały dzień nie mogłam się dodzwonić, dopiero dziś mi się udało. niestety i tak musze kogoś wysłać bo proboszcz nie miał kajetu przy sobie i nie mógł zmienić daty chrztu :-( już dałam znać cioci, mam nadzieję że będzie miała chwilkę czasu by podejść. a powiedz mi czy wymagane są karteczki ze spowiedzi (dla chrzestnych i rodziców)?Barmanko jak z tym księdzem dowiedziałaś się już to czego potrzebujesz?Aha i jesli mogę wiedzieć oferta którego fotografa przypadła Ci do gustu?

ale wiesz co?.... i tak najbardziej podobał mi się filmik pt "gadający Damiś" (wiesz o który mi chodzi?)
:-):-)
smród jeden obudził sie o 6 i wymiękka teraz 
moj M to wierny piwosz Żywcabo wie chłopak co dobre, sama namiętnie teraz korzystam z żabkowej promocji Tatry jasnej pełnej w puszce za 2zł...:-):-):-):-)
:-)... i puszki sa dla niego beee - wiec ja dobra żona sama sie w kozi róg zapędziłam... On co dziennie kupował sobie 1-2 piwka a mi sie butelki zbierały
...Wiec zaproponowalam zeby sobie kupil skrzynke - przynajmniej porzadek (jako taki) bede miala w kuchni.. I tak jest juz od 3 lat...moj M to wierny piwosz Żywca:-)... i puszki sa dla niego

ejjj a ja myślałam że kółko alkoholowe to wieczorem się zbiera a nie nad ranem![]()