reklama

Mamy majowe 2009

Dzień dobry Majóweczki,

nocka jak zwykle tragiczna ale zaczynam się pomału do tego przyzwyczajać. Mój starszak powtarza za Osłem ze Shreka : "zawsze może być gorzej, zawsze może być gorzej" :-) Wymęczyłam Gabę tańcami przy "Lokomotywie Pana Tuwima" i teraz słodko śpi. A propos - polecam tę płytkę, u nas góruje już chyba ze dwa lata.

Jolu no, czekamy na wieści, daj znać jak znajdziesz chwilkę...

Barmanko kochana, wiem, że taka sytuacja może zdołować ale nie pozbawiaj się radości z odwiedzin kuzynki, ciesz się!

ela oj, znam tego cholernego wirusa, mój Andrzej 3 razy lądował z tego powodu w szpitalu. Trzymaj się!

tsarina, Aga _k_m , Barmanka kurcze no, proszę nie kusić procencikami bo ja też raczej do tych pijących należę :-)

Dziewczyny, mam do Was bardzo ważne pytanie.
Zaczynam poszukiwanie niani, od 4 stycznia wracam do pracy :-( Na co trzeba zwrócić szczególną uwagę przy wyborze opiekunki??

A tymczasem miłego dnia dziewczynki! :-)

reklama
Witam dziewczyny!!!

Widze, że same najlepsze tematy: zakupy, alkohol, jakieś mianowania na prezesa:)
U mnie porterówka jeszcze stoi nieruszona, ale krem kawowy już prawie połóweczka poszła.
Ja tak jak Mamamatysia, latem wolę piwko, a zimą już nie mam na nie takiej ochoty:)

My też jeszcze w gondoli jeździmy, tnz Julek leży :) ja pcham.
Wczorajsze marudzenie mojego synka przedłużyło się do 3 w nocy, ale mam takie zdanie jak Wy laseczki, mianowicie byleby zdrowy był to moge pół nocy się z nim bawić:)

Barmanko nie trzeba karteczek ze spowiedzi od chrzestnych.

Jolu czekamy na dobre wieści:)

Nino miłej kafffki, zazdroszczę wyjścia!

mamamatysia, Aga_k_m mój M nigdy nie biadoli gdy sobie coś kupię, nie dlatego, że jest taki hojny, oj nie! On po prostu nie zauważa gdy kupię coś nowego! Mogłabym w worku pokutnym łazić, o n by i tak nic nie powiedział....

A ciekawe gdzie gaduła m&m's się podziewa??

mamamatysia, Aga_k_m mój M nigdy nie biadoli gdy sobie coś kupię, nie dlatego, że jest taki hojny, oj nie! On po prostu nie zauważa gdy kupię coś nowego! Mogłabym w worku pokutnym łazić, o n by i tak nic nie powiedział....
A ciekawe gdzie gaduła m&m's się podziewa??

Mój M nie narzekał dopóki nie wpadłam w wir zakupów:-).Jak mu konto zaczęłam czyścic to się odezwał...rykiem lwa:sorry:.

Właśnie rano nadrabiając posty zastanawiałam się co nasza M&m's porabia?

reklama
Ankzoc ja też dziś odpuszczam sobie, tzn na spacer pójde ale taki półgodzinny. Prasowanie Julka już zrobiłam z rana, jeszcze nasze prasowanie no i pranie rogówki bo jest kremowa i cała w plamach po ulanym przez Jula mleczku.Obiad wczorajszy hihi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry