Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hehe - właśnie spytałam mężulka co on by odpowiedział na to pytanieBarmanko Z Bogiem :-) przynajmniej u nas hehehe dobre widze że z Ciebie taka specjalista jak ze mnie mój Kamilek miał chrzest razem z naszym ślubem więc nie miałam podparcia w innych mamusiach i tak ksiądz pyta o co prosicie Pana Boga dla waszego dziecka a ja o łaske Boża lolzamiast o chrzest ale to taki szczegół
hehe..i wolę tego nie pisać.. eh.. materialista.. ;-)Czy dobrze kojarzę, że coś o odchudzaniu?(..)
Teraz siedze i oglądam Rozmowy w toku-niezly temat.
Właśnie tak troszkę kiepsko nam wyszło z porami roku..bo teraz coraz zimniej a dziecko chciałoby już siedzieć..w gondoli cieplej..ale chyba też niedługo przerzucę się też na spacerówkę.. Tutaj jeszcze pogoda jest znośna..ale aż się boję co będzie w PL jak polecimy..brr...Mój już od dawna nie chce leżeć w gondolce, jak go z uporem maniaka próbowałam tam włożyć, to był płacz jakbym go za skóry obdzierała. Ja niestety nie miałam podnoszonego oparcia, a że wózek był cieżki i nie dało sie go wpakować do bagażnika nie rozbierając kół to juz go sprzedałam.
W sumie to przez bb:-):-):-)
Teraz jeździ w spacerówce, i ma siedzenie w pozycji półleżacej, ale juz próbuje siadać.
W leżaczku też sie podnosi, główkę i barki ciagnie do góry.