reklama

Mamy majowe 2009

dziewczyny ja z takim durnym pytaniem do was :sorry::szok::szok:
muszę zadzwonić do Pl do księdza :eek: wiem że księdza wita się słowami "niech będzie pochwalony Jezus Chrystus", a jak się żegna?
:eek::eek::eek: rety, serialnie nie wiem, dacie wiarę? :sorry:

pytacie dlaczego muszę zadzwonić?
bo moja "wspaniała" mama powiedziała że nie pójdzie mi na plebanie dopytać o chrzest :-( normalnie nie będę tego komentować:crazy: echhh napisałam wam więcej ale skasowałam, zaczekam do watku zamkniętego :cool:

reklama
a ja już po szybkim "spa" :-) mała usnęła więc poleciałam do łazienki i odbyło się wielkie golenie, smarowanie balsamami, kremami i maseczki...normalnie czuję się jak nowo narodzona:happy:..szkoda tylko, że nie mogłam sobie poleżeć w wannie dłużej..kurcze ten wieczny pośpiech mnie wykańcza:no:

pogoda mnie dobija..cały czas szaro buro i ponuro:no: na spacery wcale nie chodzimy :no:bo non stop deszcze, a jakoś nie uśmiecha mi się łazić po tym deszczu.
Odebrałam wyniki badań Kasieńki i na moje oko to jest wszystko w porządku:-)

aneteczka
wszystkiego najlepszego dla Miłoszka:-)

Monika
niech Twoje dzieciątko jak najszybciej wraca do zdrówka, buziaczki dla Was

Barmanko Z Bogiem :-) przynajmniej u nas hehehe dobre widze że z Ciebie taka specjalista jak ze mnie mój Kamilek miał chrzest razem z naszym ślubem więc nie miałam podparcia w innych mamusiach i tak ksiądz pyta o co prosicie Pana Boga dla waszego dziecka a ja o łaske Boża lol:-D zamiast o chrzest ale to taki szczegół

Z Bogiem :-) przynajmniej u nas hehehe dobre widze że z Ciebie taka specjalista jak ze mnie mój Kamilek miał chrzest razem z naszym ślubem więc nie miałam podparcia w innych mamusiach i tak ksiądz pyta o co prosicie Pana Boga dla waszego dziecka a ja o łaske Boża lol:-D zamiast o chrzest ale to taki szczegół
:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: rozbawiłaś mnie strasznie

dzieki dziewczynki :-)
nie cierpie takich rozmów z ksiżmi, nigdy nie wiem co mam mówić na początek czy na koniec, czuje się jakaś kosmitka :sorry:
muszę sobie na kartce pospisywać bo boje się że wypale z tekstem "to na razie" :rofl2::rofl2:

Dzien dobry dziewczynki

U mnie tez szaro ponuro a do tego macius ma grype zoladkowa, wiec noc nie przespana a on chodzi i marudzi. Na szczescie w domu mialam smecte wiec od razu mu ja podalam oraz wode z sola.
A moze teraz krociutko o mnie mam synka 8 letniego, murdenego meza oraz kociaczka. Ja zajuje sie projektowaniem ubranek dla dzieci(zaczynam), a pracuje caly czas jako dziennikarka w lokalnej gazecie.
Pozdrawiam Was i zycze milego dnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry