reklama

Mamy majowe 2009

no to kochane jak już się tak śmiejemy to mam dla Was dziewczyny fajny kawał:-)

" wraca mąż do domu z pracy, wchodzi do kuchni i pyta się swojej kochanej żony:
- co dzisiaj na obiad?
a ona na to:
- nic!
Mąż zdenerwowany:
- jak to nic, wczoraj też tak mówiłaś!!
żona:
- bo ugotowałam na dwa dni:-D:-D:-D

to dla tych dziewczyn które nie mają pomysłu na dzisiejszy obiad :-)))))

reklama
czytam wlasnie wasze dylematy na temat watku zamknietego i macie racje ze ja z wami nie ejst od poczatkui i wogole nie kwalifikuje sie do waszego forum, natomiast na forum 8 latkow cisza wrecz grobowa cisza a tu u was zycie tetni , az w tak ponury dzien chce sie zyc. czasem tez mam ochote ponarzekac na syna meza kota itp. i na forum 8 latkow moge pisac sama ze soba niestety. a wiec nie obraze sie jak mi dacie koa w tylek. a jak mi go nie dacie to bede szczesliwa

ela - zawsze bedzie ogólny wątek. Na zamknietym bedziemy pisały o tym co nie jest przeznaczone na ogólny z racji spraw intymnych i obawy przed osobami, ktore nie sa zalogowane (czytac nas przeciez każdy moze), np. pewna Teściowa sprawdza tu swoja Synową, więc...
ale ogólny - jak najbardziej jest dostępny dla każdego i... cieszymy się, ze z nami jesteś i dobrze się u nas poczułaś:tak::-):-):-)

madzia, aneteczka hiiii dobrze wiedzieć że nie tylko ja taka jestem anty... :sorry::rofl2:

aga, a co chodzi z tymi kotami? mów bom ciekawa ;-)

nina, świetny kawał :-) to i ja zapodam też coś obiadowego ;-):
Mąż do żony:
- kochanie co dziś na obiad?
żona:
- moge ci puszę otworzyć
mąż:
- cipuszka będzie później, teraz zjadłbym obiad
:rofl2::rofl2:

lece dac kaszki...

ela, jak piszesz posta, wejdz na zaawansowana edycje (ikonka obok wyślij odpowiedź), ponizej znajdziesz -zarządzaj załącznikami - i tam masz juz przeslij pli ze swojego komputera. Wstawiasz to co chcesz - naciskasz wyslij, zamykasz pozniej to okno - i zatwierdzasz odpowiedz.

dcs02356
o to moj kotek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry