Confi
Mamusia Damianka :)
hello ja tylko na chwilke złożyć życzenia naszym kochanym 5 miesięczniakom
Majeczko , Miłoszku duuuuużo całusków od cioci Confi
ja dalej mam doła, nie udało mi się pogadac z M
a w ogóle piszę jedną ręką bo mój mały makak przyklejony dziś do mnie od rana...ech chociaż on
Slonko my tez tęsknimy , pisałam Ci to z resztą no i aga_k_m ma rację...Jula ma Cię w swojej malutkiej garści...wiadomo ze każda mama chciałąby byc jak najbliżej ze swym dziecięciem ale chyba czas pokazać Juli ,że poza mamą istnieje świat i ten św2iat wcale nie jest zły. Nie przejmuj się , my jestesmy własnie na takim etapie w tej chwili. Powodzenia i wracaj do nas
Majeczko , Miłoszku duuuuużo całusków od cioci Confi
ja dalej mam doła, nie udało mi się pogadac z M

a w ogóle piszę jedną ręką bo mój mały makak przyklejony dziś do mnie od rana...ech chociaż on

Slonko my tez tęsknimy , pisałam Ci to z resztą no i aga_k_m ma rację...Jula ma Cię w swojej malutkiej garści...wiadomo ze każda mama chciałąby byc jak najbliżej ze swym dziecięciem ale chyba czas pokazać Juli ,że poza mamą istnieje świat i ten św2iat wcale nie jest zły. Nie przejmuj się , my jestesmy własnie na takim etapie w tej chwili. Powodzenia i wracaj do nas
Ostatnia edycja:
Oj.....chyba wszystkie z nas mają czasem doła...........spróbuj jeszcze raz pogadać z M, spróbuj nabrać dystansu.Trzymam kciuki zeby wszystko się ułożyło:-)

Kurcze jak nie urok to .....
Dzięki Bogu nie widziałam tego na własne oczy. Dziewczyna chyba była w szoku bo mimo że dziecko dostało bezdechu, i nie mogła go uspokoić, to wzięła i poszła sobie ... zamiast do jakiegoś lekarza zajrzeć