reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Majóweczki dzień dobry :-)

Dziś nikt mi z łóżka nie spadł! :-)

Moniqsan, Barmanka, Aga_k_m mam nadzieję, że nie macie kaca po wczorajszym :-)

Jolu cały czas o Was myślę, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze!!

M@dziu z tym raczkowaniem to trochę przesadziłam... Mała przyjmuje pozycję taką jak do raczkowania, po czym robi klapnięcie na brzuszek i się wścieka. Sądzę, że do prawdziwego raczkowania jeszcze klika dni

ankzoc wszystkiego dobrego dla Majeczki, buziachy od cioci i Gaby :-) No i powodzenia na rozmowie.

tsarina udanego gotowania, daj znać jak zupki wyszły...

Miłego dnia Kochane!

dzień dobry majóweczki:-)

ja już nigdy :-)ale to prze nigdy nie pochwalę mojego szkrabka...wystarczyło że się ucieszyłam, że spała 2 nocki (całe) to dzisiaj pobódka 3.30 i moje dziecko wyspane i chętne do zabawy:eek: normalnie myślałam, że ją uduszę:sorry:

ankzoc
wszystkiego naj dla Twojej malutkiej

Jola
Myślami jesteśmy z Wami, całuski

witajcie!!!

pierwsza procentowo-nocna mama powstała... z wielkim poczuciem winy:zawstydzona/y:... Do zakończenia laktacji już nigdy nic z % chyba nie wypije... Nie - nic sie takiego nie działo.. Mała przebudziła sie w łóżeczku o 2:00 i musiałam ją wziąźć do nas bo rzecz jasna płakała.. I tak mi było przykro, że nie mogę jej cyckiem uspokoić:zawstydzona/y:... na szczescie przytulila sie i usneła:tak::-).

Jolu - moje mysli skierowane są w Waszą stronę, kciuki mocno zaciśnięte. Wracajcie do nas Babeczki Kochane całe i zdrowe - wiem, że wszystko pójdzie bardzo dobrze:tak::-):-):-)!!!

mamstud - tak jak napisałam wyżej - kaca mam - moralnego (przepraszam barmanko - kurcze, to karmi byłoby lepsiejszym rozwiązaniem, hehe)...ale nie powiem - w ustach tez pozostał posmak... chyba szybko nie tkne ginu:tak::-D

ankzoc - Kochana, wczoraj Ci nie napisałam, ale za to napiszę Ci dzisiaj - od wczoraj trzymam w głowie mocno zacisniete kciuki w Twojej sprawie:tak::-):-):-). Cieszę się, że wczoraj tak dobrze Cie poprzyjmowali - mam nadzieje, ze dziś bedzie identycznia a nawet lepiej:tak::-)!!!

Witam majóweczki. Jola ,ja też trzymam kciuki.
U nas tragedia. Tomuś wczoraj po zjedzeniu gruszki dostał takich bóli brzuszka ,że nie mogłam sobie z nim poradzić.Wieczorem obsypało go na całym ciałku .Przerazilam się okropnie i biegiem pojechaliśmy do szpitala.Z brzuszkiem sobie poradzono ale dzisiejszy dzień mają go jeszcze obserwować pod kątem wysypki. Wpadłam tylko po ubranka i pędze do szkraba.

Ostatnia edycja:
ankzoc, całuski dla córeczki :**
a dziękuje, kaca nie mam :-p
ale niestety nie wymyśliłam co zrobić z pracą, poranek mnie nie olśnił, nie mam pomysłu :-(:-(:-(

cholercia chyba skończą się moje nocne posiadówy z aga i moniqsan... o i confi też dołączyła, szkoda że nie widziałam już tego :zawstydzona/y: (ale polazłam sobie inne stronki pooglądać :sorry:) , mój juniorek obudził się dziś prze 7 i po spaniu już było :sorry: myślałam że po flaszce pójdzie dalej w kime ale nie.. a teraz jęczy tu obok mnie zasraniec jeden :wściekła/y:

Jola, kciukasy zaciśnięte:tak::-)

ojej - Monika - bardzo bardzo Wam współczuję - Rodzicom widoku chorego dziecka, i nie mocy poradzenia sobie z problemem, Tomusiowi - bóli brzuszka i tej okropnej wysypki. Trzymajcie się cieplutko - i wracajcie do nas zdrowi!!!

dziekuję cioteczki, wycałuję majusie jak się tylko obudzi ;-)

agakm- dzięki za kciukaski a jak tam twoja rozmowa??

monika 1977- ojejka biedny Tomus, mam nadzieję, ze wszytsko będzie ok i szybko wróci do domciu

no i :-)Ankzoc, Majeczka :-):-):-) - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS Z OKAZJI WSPÓLNYCH CUDOWNYCH 5 MIESIĘCY!!! SZCZEGÓLNIE ŻYCZĘ WAM OBU - PRZESPANYCH (CAŁYCH) NOCEK :****************************************

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry