reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc - ja jeszcze nie zostałam poproszona na rozmowę:-(:wściekła/y:. Pani, która sie miała zająć tematem - jeszcze sie ponoc nie zajela:confused2:. Boje się, ze dzisiaj do 15:00 zadzwoni, a jutro bedę musiała się wstawic. W końcu od poniedziałku rozpocznie się nowy miesiąc roboczy... Ale nie powiem - nauka ustaw idzie mi jakos mozolnie bez poczucia, ze juz juz bede musiala je recytowac;-):-D

reklama
Dzień doberek.
Wstałam o 9 (już pisałam mamstud że wyładował mi się tel z budzikiem i bałam się że zaśpię na ćwiczenia)

aaaa - zapomnialam się pochwalić - moja mała dzisiaj zjadła kaszkę!!! I to z 200 ml!!!
Ja nie chcę krakać, ale hmmm, podejrzewam że jeszcze parę miesięcy i będziesz Jadze zakładała własne ubrania :rofl2::-D:wink:

a gdzie powsinoga?? pewnie spać polazła :confused2: a od kiedy to śpioch taki z niej? :sorry:[/COLOR][/FONT]

No właśnie nie wiem co się dzieje. Normalnie ok 00:00 już mnie rozwala.
Być może jestem bardziej zmęczona tymi całodniowymi przeprawami. No i doszedł mi jeden obowiącek - dziecko :-D Bo do tej pory jakbym go nie miała :sorry:
Też kupiłam wczoraj Sinlaca (nie chce mi się ściągać mleka a modyfikowanego dodawać nie chcę, a Sinlac ma wapń i z tego co na opakowaniu napisane same wspaniałości)

Mamstud kacyka nie mam bo wypiłam tylko jednego Ciechana :-)

Monika Oj jak mi przykro :-( biedny Tomeczek i Wy. Że też musiała mu ta gruszka aż tak zaszkodzić

Ankzoc Buziaki dla Majeczki

jolu obudziłam się myśląc o WAS. Trzymam kciuki za pomyślny zabieg. Wycaluj ode mnie Amelke jak tylko to przeczytasz

Witam,

Monika- przykro mi, csalowania od eciotek dla Szkraba:-)

Jola-trzymam kciuki

Ankzoc wszystkiego najlepszego dla Majeczki

Mój Miłoszek tez ma dziś 5 miesięcy:-)

Ostatnia edycja:
Aneteczka wszystkiego naj dla Twojego Misia :-)

moniqsan u nas Gaba nie znosi Sinlaca! :-( Kupuję zwykłe kaszki i puki co ładnie je, nie tak ładnie jak u Agi_k_m bo tylko ok 40-50 ml ale zawsze to coś :-)

ankzoc niezła imprezka się szykuje :-)

Aga_k_m czy dobrze doczytała, że jesteś wodnikiem? Ja też :-)

jolu- trzymam mocno kciuki za amelcie:tak:

aneteczka, ankzoc- wszytskiegi najjj :tak::-):-D

barmanka- oj bidulko.. wspolczuje ale w sumie nie ma tego co by na dobre nie wyszlo,, moze cos lepszego jest ci pisane, nie martw sie napewno cos lepszego znajdziesz.. ja trzymam mocno kciuki i nie poddawaj sie tak latwo tylko dlatego ze jakis pajac sobie z ciebie zadrwil..:/

moniqsan- dzieki

aneteczka- dziewczyno wow ale ty masz rozmiar 38.. ja tak jak aga-k-m tez bym dala wiele za ten rozmiar,, obecnie nosze 40,, niektore 42...:/ na lusie 5 kg:/ a waga stoi w miejscu i na ciebie mowia ze jestes otluszczona.. no kurcze poszlam bym do tej laski ktora ci tak powiedziala i natrzaskala po gebie..:-D

nina- no wlasnie przylaczam sie do ciebie...:tak: one tu nocne pogawedki o procentach a ja nie moge:// buu:///

a ja zaraz ide na rehabilitacje zwiazana z zwiekszonym napieciem miesniowym..maly jeszcze spi ale musze go zaraz obudzic.. wrrrrr.. zawsze jak mam gdzies wyjsc to maly ucina sobie dluzsze drzemki masakra...:/

aneteczka - dla Was też wszystkiego najlepszego z okazji wspólnych 5 miesiecy!!!

mamstud - tak Kochana, ze mnie jest "podwójne zło":-D:-D:-D - po 1 - Agnieszka (tylko i aż - drugiego imienia nie posiadam), po 2 - wodnik (24.01)

ankzoc - dzieki Ci za wiarę we mnie:tak::-)

reklama
moniqsan - no - miejżesz wiarę w moje Bobo.. Dżaga teraz rośnie i wzwyż i wszerz, po to aby za jakiś czas spalic nadmiar... Przecież Ona kocha mamę nad życie (a mama ją), więc chyba poszanuje mój kręgosłup (tylko ja mam siłę ją wiecznie dźwigać, cała reszta, z Tatusiem na czele wytrzymuje góra 5 minut!!!)

mamstud - Jaga zjadła ok. 200 ml na dwa podejścia (3 godziny przerwy byly miedzy nimi) - więc nie jest tak źle - próbuj dalej!!! Wierzę, że bedzie dobrze...aaaa - i ja jej zrobiłam taki mix smakowy - 2 łyzki kaszki waniliowej, 2 łyżki kaszki bananowej (to tak na 150 ml wody). Myślę, że z każdego kubka (bo w swoim kubku jej robiłam - te 50 ml zjadalam JA, hehe)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry