Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wy mówicie o maluszkach czy o starszych dzieciach????bo nie mogę sie połapać. Pediatra mówił mi zeby malemu jeszcze nie ściągać tej skórki, a pierwszy raz on to zrobi.
..ale nie ściągam mu na maksa tylko leciutko że widać dziurkę wielkości główki od zapałki..tak moja siorka w PL też robiła swoim maluchom.. więc może co lekarz to inna opinia :-)
aneteczka - to prawda akurat ze usg moze wykryc zespol Downa, jakos miedzy 12 a 14 tyg robi sie usg i lekarz sprawdza przeziernosc karkowa i na tej podstawie moze okreslic czy dziecko bedzie chore czy nie, jesli wyjdzie cos nie tak to w tedy kieruje na dalsze badania. Lekarze jak robia usg i wszystko jest ok z ta przeziernoscia to nawet nic nie mowia
tsarina- fajne krzeselko mamy podobne dostalam od siostry meza, bardzo praktyczne bo na dlugo starcza potem jak dziecko starsze bardzo sie przydaje
ivee u nas od przedwczoraj mowi ma-ma i ba-ba zwlaszcza jak zostanie sam na chwile i w tedy krzyczy ma-ma, nie martw sie wszystko w swoim czasie, ja tez sie martwilam bo niektore maluszki w jego wieku juz siedza a ten moj leniwiec nawet za bardzo sie nie stara
slonko niezle ziolko z tej Twojej malej, badz twarda !!!
To tyle co zapamietalam bo tak szybko przelecialam, ide spac kobitki dobrej i przespanej nocki zycze papapa