Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zaczyna wrzeszczeć tak, że aż się zanosi. Raz spróbowałam ją przetrzymać, to myślałam że wypluje płuca, szlochała potem jeszcze ze 2 godziny. Na to nie ma sposobu
A dziś to nawet rączki na siedząco były złe.

...a kiedy maz wraca?...

ooo a o tym aneteczka ja nie wiedziałam...
a wiecie, ze od 2010 r. bedzie mozna sie starac o dodatkowe 5 tyg macierzynskiego??
No ale to dla mam, ktore wtedy urodza. O dodatkowe tyg nalezy bowiem się bowiem zgłosić (wniosek) przed koncem macierzynskiego
U Nas tez tak było, Małgosia jednego dnia zaczeła wydwac rozne sylaby tak 1,5 tygodnia temu, rano włożyłąm ją do leżączka a ona jak zaczeła wykrzykiwać: babadada, jajataja, usiadłąm z wrazeniaCzesc dziewczyny!
Mam pytanie do was. Co prawda pytalam juz o to na watku obaw majowych mam ale tu jeszcze powtorze bo wicej mam sie tu udziela.
Powidzcie prosze, jak jest u was z gaworzeniem maluszkow? Czy gaworza duzo, czesto? Czy lacza juz ciagi sylab typu dadadada? Ja sie troche martwie o moje blizniaki bo jeszcze w ogole nie wymawiaja spolglosek i nie lacza w sylaby tylko wydaja z siebie aaaa, eeee, uuu. I to tez raczej jak sie same bawia a nie w odpowiedzi na moje gadanie. Jak ich zagaduje to milkna i tylko usmiechaja sie do mnie cala buzka. A jak to u was wyglada?
. A wszystko tak z nienacka, z dnia na dzień, poczekaj, każde dziecko ma swoje tempo.He, heUwaga!
Największy forumowy śpioch powstał
Dziś nie miałam dużo do nadrabiania(tylko post bahaciefi)
Jedziemy dziś z Lilianką do Radomia - SAME!!!Trzymajcie za nas kciuki
![]()
. Powodzenia na trasie:-)No, zmartwie Ciebie - nosi dalej na rękach:-(, tez tak miewam i nic tylko ręce aż lędźwia bolą, wtedy marzę o wieczornej kapieli córci, butla i jak najszybciej aby poszła spać.Aaaa!!!!!
Czy ktoś mi może powiedzieć co się robi z dzieckiem które od godziny 16 płacze zaraz po odłożeniu na matę, do leżaczka ... gdziekolwiek ... i uspokaja się tylko na rękach?????No przecież nie mogę nawet zrobić sobie herbaty!!!
Jolu, cieszę się bardzo że jesteście już w domku i jest już po. Szkoda tylko, że mieliście te przykre przejścia :-( biedna Amelcia. To dzielna dziewczynka i na pewno szybko się zregeneruje![]()