Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaczyna wrzeszczeć tak, że aż się zanosi. Raz spróbowałam ją przetrzymać, to myślałam że wypluje płuca, szlochała potem jeszcze ze 2 godziny. Na to nie ma sposobu
A dziś to nawet rączki na siedząco były złe.

...a kiedy maz wraca?...

ooo a o tym aneteczka ja nie wiedziałam...
a wiecie, ze od 2010 r. bedzie mozna sie starac o dodatkowe 5 tyg macierzynskiego??
No ale to dla mam, ktore wtedy urodza. O dodatkowe tyg nalezy bowiem się bowiem zgłosić (wniosek) przed koncem macierzynskiego
U Nas tez tak było, Małgosia jednego dnia zaczeła wydwac rozne sylaby tak 1,5 tygodnia temu, rano włożyłąm ją do leżączka a ona jak zaczeła wykrzykiwać: babadada, jajataja, usiadłąm z wrazeniaCzesc dziewczyny!
Mam pytanie do was. Co prawda pytalam juz o to na watku obaw majowych mam ale tu jeszcze powtorze bo wicej mam sie tu udziela.
Powidzcie prosze, jak jest u was z gaworzeniem maluszkow? Czy gaworza duzo, czesto? Czy lacza juz ciagi sylab typu dadadada? Ja sie troche martwie o moje blizniaki bo jeszcze w ogole nie wymawiaja spolglosek i nie lacza w sylaby tylko wydaja z siebie aaaa, eeee, uuu. I to tez raczej jak sie same bawia a nie w odpowiedzi na moje gadanie. Jak ich zagaduje to milkna i tylko usmiechaja sie do mnie cala buzka. A jak to u was wyglada?
. A wszystko tak z nienacka, z dnia na dzień, poczekaj, każde dziecko ma swoje tempo.He, heUwaga!
Największy forumowy śpioch powstał
Dziś nie miałam dużo do nadrabiania(tylko post bahaciefi)
Jedziemy dziś z Lilianką do Radomia - SAME!!!Trzymajcie za nas kciuki
![]()
. Powodzenia na trasie:-)No, zmartwie Ciebie - nosi dalej na rękach:-(, tez tak miewam i nic tylko ręce aż lędźwia bolą, wtedy marzę o wieczornej kapieli córci, butla i jak najszybciej aby poszła spać.Aaaa!!!!!
Czy ktoś mi może powiedzieć co się robi z dzieckiem które od godziny 16 płacze zaraz po odłożeniu na matę, do leżaczka ... gdziekolwiek ... i uspokaja się tylko na rękach?????No przecież nie mogę nawet zrobić sobie herbaty!!!
Jolu, cieszę się bardzo że jesteście już w domku i jest już po. Szkoda tylko, że mieliście te przykre przejścia :-( biedna Amelcia. To dzielna dziewczynka i na pewno szybko się zregeneruje![]()