reklama

Mamy majowe 2009

monika- zajrze dziekie:)

marzena8- bo jesli ja pojde na pol etatu wtedy bedziemy miec mniej pieniazkow i trzeba bedzie ruszyc kase ktora bedziemy dostawali z czech, twedy tego luzu finansowego zostanie mniej i trzeba bedzie zbieac na przeglad auta wiec moje prawko odwlecze sie w czasie..:/

reklama
ZIe napisaIam dzbanek dostaIam o brity a nie ze streetcom.
Tikanis ,zajrzyj na Streetcom Sp. z o.o. i tam jest wszystko napisane.
Confi pisaIa,że coś jej przyśIą do testowania.
Moja koIeżanka caIy czas coś dostaje do testowania.(czekoiady,orzeszki,pieIuchy)

a ja dziś dostałam pieluszki - 2 szt. do testowania. Pampers Premium Care. Wypełniłam kiedyś ankietę Pampersa, którą dostałam na @. A dziś razem z tymi pampersami przyszło zaproszenie na strone streetcome :tak::-) Także zgłupiałam.. raz jeszcze się rejestruję:tak:

marzena8- bo jesli ja pojde na pol etatu wtedy bedziemy miec mniej pieniazkow i trzeba bedzie ruszyc kase ktora bedziemy dostawali z czech, twedy tego luzu finansowego zostanie mniej i trzeba bedzie zbieac na przeglad auta wiec moje prawko odwlecze sie w czasie..:/
Tak sobie pomyślałam, że być może o finanse chodzi, ale w końcu prawo jazdy nie jest aż tak drogie. Wiem, że dziś już do tanich nie należy, ale w końcu co miesiąc dostaniecie z Czech 1200 zł, więc chyba z jednego miesiąca możesz sobie zafundować...???

a ja dziś dostałam pieluszki - 2 szt. do testowania. Pampers Premium Care. Wypełniłam kiedyś ankietę Pampersa, którą dostałam na @. A dziś razem z tymi pampersami przyszło zaproszenie na strone streetcome :tak::-) Także zgłupiałam.. raz jeszcze się rejestruję:tak:
Te pampersy są świetne używamy od ponad miesiąca.Jeszcze się nie zdarzyło żeby Fifi przesikał(nawet po 5 godz pobycie poza domem):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry