reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mnie ostatnio prawie wogóle nie ma, bo w moją córcię chyba jakiś diabeł wstąpił... a jak jeszcze ktoś mi powie, że to przez to, że jej ząbki idą, to zwariuje! Co? Dwójki?! No normalnie Dzień Matki mam ostatnio, tylko do mamy i do mamy... a jak na złość, Iza mówi ostatnio tata!

moniq nie chwaląc się, jam to uczyniła i o Liedlu wspomiała!

reklama
O! To to to :-)
Wcale się nie pomyliłaś Moniczko :tak: Gdybym tylko miała możliwość na pewno bym z okazji skorzystała :-D
Uwielbiam takie pyszności :-)
Wczoraj nawet w Radomiu pojechałam do tego Lidla o którym ktoś tu wspominał. Kupiłam ze 4-5 rzeczy i wydałam prawie stówę :rofl2: Ale za to zaopatrzyłam się w oryginalny styryjski olej z pestek dyni, szynkę dojrzewającą, fajny kolorowy makaron, moje ukochane grissini, no i wzięłam trochę pistacji na wagę. Muszę przyznać że takich pistacji baaaardzo dawno nie jadłam - Pełne, zieloniutkie, chrupiące, ładnie pootwierane. A ja myślałam że ten sklep to raczej do takich niszowych należy :sorry:

Oj ...ja bym sie wcale nie pogniewala jakbys wpadla.....ten mix olwkowo-grzybkowo-pomidorkowy to zakupilam na markecie....u nas w niedziele raz w miesiacu jest market francuski.....no i wszystkie sery, przystawki i oczywiscie miaska zakupilam w niedzielke....oj wyzerka byla....a oliwki mielismy 4 rodzaje...jedne z czosnkiem w s rodku....poprostu pych....no i te wielkie czarne z pestka...zreszta prawie wsztstkie z pestkami byly no i ulubione mojego meza czosnkowe z chili, ale pikantne......a serow to taki wybor.....swietne sa te markety ale ile kasy sie zostawia....:szok::szok::szok:
A co do Lildl to my tez tu w Stamford mamy no i czesto biegamy tam na zakupki bo maja aprawde swietne produkty...no i tylko tam moge kupic serek wiejski za ktorym przepadamy a tutaj ten co maja to wcale nie przypomina w smaku tego naszego polskiego.....:shocked2:

Moni...fajnie masz z mama...oj nalesniczki...chyba musze zrobic bo tak dawno nie jadlam.....a co do meza nieobecnosci to 2 tygodnie szybko mina a moze tym razem Lili bedzie bardziej laskawa dla Ciebie.....:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry