reklama

Mamy majowe 2009

marzena- jesli ja pojde na pol etati to niestety bedziemy musieli wziasc na zycie z tcyh 1200 i zostanie moze z 500zl z tych 1200 wiec na prawko napewno od razu by nie straczylo..a pozatym trzeba zbierac na przeglad i ubezpieczenie auta.. i stad moje prawojazdy sie odwlecze,, moze w snatsepnym roku ok marca pojde zobaczymy..

reklama
Tikanis do maraca niedaleko. Szkoda tylko, bo tak to do marca pewnie prawko miałabyś już w ręce i na wiosnę mogłabyś sobie już jeździć. Ach może jeszcze coś się wydarzy i wszystko ułoży się po Twojej myśli...

Ej jakoś mi smutno ostatnio. :((( :-(:-(:-(:-(
Jakieś takie "szalone" dni mam ostatnio, żadnego słodkiego lenistwa. :dry:
głowa mnie boli, zaraz piwo otwieram.;-);-)
aha i siedzę w necie i szukam rurek (nie znoszę ich, ale potrzbuję do kozaków) i czerwonego paska (do szarej sukienki - swetra).:tak::tak:

Tikanis, spoko do marca nie daleko, a akurat powinna cię ominąć jazda w śniegu. Ja zdawałam prawo jazdy w styczniu. :dry: lał deszcz ze śniegiem, a ja bylam w 9 miesiącu ciąży. A instruktor był upierdliwy, wcale nie litościwy:wściekła/y::wściekła/y:.
Więc głowa do góry, zaczniesz razem z wiosną, przyjemniej będzie i jaśniej.:tak::tak::-):-)

Tsarina, nie ma co dogodzili Ci!! hi hi hi

Ostatnia edycja:
Te "3" są chyba do 7 kg, a Natasza koło 10 waży...

Jagoda 10,320 kg ważyła 26.10 - więc teraz pewnie z 11 kg ma na liczniku:szok::-D.
My cały czas siedzimy w Pampersach (Baby Dry), ale niemieckiej produkcji. Czwórek (7-18 kg) używamy od 1,5 miesiąca i tez jestesmy bardzo zadowolone:tak:. No i dostawę mam do domu - kumpel prowadzi sprzedaz niemieckich pampersiaków, chusteczek, kosmetyków, itp. -za 120 szt. Pampersów "4" płacę 75 zł (w carrefourze ta sama paka kosztuje 89 zł)

Monika - ja logowalam się na streetcomie, ale też się do mnie nie odezwali:-(. Te pampersy dostałam od firmy Pampers. Dzisiaj na nowo próbowałam się zarejestrować, ale ... nie udało się, gdyż już mają moje dane. Problem w tym, ze jak rejestrowalam się za 1 razem mieli przysłać mi jakiś link aktywacyjny - ale żaden taki nie doszedł:confused2:.. Także nie jesteś sama.

Ej jakoś mi smutno ostatnio. :((( :-(:-(:-(:-(
Jakieś takie "szalone" dni mam ostatnio, żadnego słodkiego lenistwa. :dry:
głowa mnie boli, zaraz piwo otwieram.;-);-)
aha i siedzę w necie i szukam rurek (nie znoszę ich, ale potrzbuję do kozaków) i czerwonego paska (do szarej sukienki - swetra).:tak::tak:

no co TY... jesienna chandra Cię dopadła:eek:??
może te zakupki allegrowe poprawią Ci humorek;-):-)... a jak nie, to... zaraz będę miała ciacho gotowe - ZAPRASZAM!!! :-D:-D:-D

W ogóle mówie Wam - jakie niebiańskie zapachy dochodza do mnie z kuchni - mhmmm :rofl2::rofl2::rofl2:- cały domek pachnie jabłkami, kakao i cynamonem (dokropiłam do ciasta jeszcze aromat waniliowy i migdalowy) - juz się rozpływam...:tak::-):-):-)

Hej dziewczynki z wieczora:-)
Skladam spoznione zyczenia dla Mmatysi i Tosi wszystkiego naj naj naj:-)
Musze sie wam pochwalic,ze moja Ania byla dzisiaj pierwszy raz w przedszkolu tak sie martwilam,myslalam ze bedzie plakala bo jak wstala dzisiaj rano to bajerowala ze jest chora.:tak:
pani ja wychwalila ze jest b.odwazna,energiczna zna kolory cyfry zwierzatka i w ogole jak na 3latka to super rozwinieta.:tak:No ale ile my w domu czasu poswiecamy zeby dzieci sie dobrze rozwijaly czasami to czlowiek nawet pierdnac nie ma czasu no ale warto dla takich pochwal.:tak:
Krzysio ostatnio marudny czyba zeby na bank bo juz widac na dole sie przebijaja:tak:.widze,ze chyba tylko my bez dokarmiania jeszcze tylko cyc no ale ja sie nie spiesze bo maly ma AZS:tak:
Ciekawa jestem czy juz kupowalyscie swoim dzieciaczkom szczoteczki do zebow ja juz kupilam i Krzysio jest przeszczesliwy :-Djak go kapie to daje mu do raczki i sobie gryzie oczywiscie na razie bez pasty:tak:
Ja tez zaliczam sie do kobiet pracujacych w domu wole tak siebie nazywac:tak:
Jesli chodzi o obrady klubu AA to proponuje spotkac sie jutro przy swiecie mlodego wina:-D

Hej Wariatki, maniaczko klepaczki forumowe...od wczoraj 20 stron? Chyba zgłupiałyście...dziecmi się zajmowac a nie...:-p:-p:-p
no ale czytająco nadrobiłam...i juz zapomnialam co mialam napisać...

Może zacznę od zyczen dla Krystynowej Antosi ...sto lat malutka :-):-):-)

a potem ...hmmmm co to ja miałam...nie no nie dam rady.

m&m's nie bądź smutna...strzel sobie drina i wyluzuj. Porozkoszuj się cichym wieczorkiem albo namów męża na numerek :-D

pisałyście o streetcomie...do mnie jedzie zestaw Brise Sense&Spray
zapomniałam kto pytał o warunki. Otóż rejestracja jest prosta , trzeba tylko wypełnić wszystkie ankiety które znajdują się w strefie eksperta. W ogóle idea tego programu opiera się na marketingu szeptanym , czyli testowaniu różnych produktów, potem rozmawianie o produkcie z kimś...może być rodzina , znajomi i pisanie raportów z rozmów, w których przekazuje sie opinie ludzi o produkcie.Im więcej raportów tym częściej otrzymuje się gadżety

Tsarina , zazdroszczę tej Żołądkowej....:sorry::-p

Monika ja zarejestrowałam się w ten sam dzień co podałas adres ;-)

a z ciekawostek to byłyśmy dziś z *AgĄ* na basenie z dzieciakami , było świetnie :-):-):-)
na pewno będzie to impreza cykliczna bo nasze maluchy zareagowały na wodę entuzjastycznie ( a propos musze wgrać zdjęcia ...Aguś...postaram się jak najszybciej)

a to mój rozrabiaka :-D:-D:-D

2saxic4.jpg

Jejku jak fajnie Confi ja tez chce na basen z dziecmi :tak:tylko troche sie boje w tym okresie przeziebieniowym.A Damianek jak co najmniej roczny dzieciaczek i widac,ze ma wielka frajde super:-D

reklama
Witam wieczorową porą;-)

Mieliśmy wieczorem gosci i robiłam karpatkę. Przyznam się Wam , że z paczki:zawstydzona/y:, ale była bardzo dobra - nikt się nie domyslił:sorry::sorry:.

Szymonek śpi. Nie spi w dzień, ale za to od 20-ej mam spokój, bo zasypia bez większego problemu. ( obym jutro nie pożałowała tych słów:-D:-D:-D:-D).

Confi,
moje znajome z klubu mam ( jeździłam latem na takie spotkania z Szymonkiem) też były z maluszkami na pływaniu. Bardzo bym chciała z Szymonkiem tez się wybrać, o ile dobrze pamiętam , to do Sopotu.( My mamy do Gdanska ok. 80 km, ale raz na jakis czas na pewno warto).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry