aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
Witajcie Kochane :-):-):-)
madzia- i ja teraz zacznę się szybciej kłaść.. i nocne zycie forum chyba będzie mnie omijać:-
-
-(. Znalazłam sposób na usypianie Małej (do 00:00 czasami mam 5 prób uspania) - muszę spać z nią (nie położyć się i uspać,tylko dosłownie położyć się i ...nie wstawać
- wtedy moje dziecko przesypia całą nockę z jednym bądź dwoma lekkimi przebudzeniami na karmienie - ale to już odbywa się bez płaczu, więc LUX
!!! Jedyna wada calego systemu - śpi z nami w łóżku...
)
aneteczko - Kochana nie żałuj tych próbek pampersów - wysłali dosłownie 2 szt, więc ... na mnie to nie zrobiło wrażenia. Jaky wysłali 5 to już by była inna sprawa;-)

madzia- i ja teraz zacznę się szybciej kłaść.. i nocne zycie forum chyba będzie mnie omijać:-
- wtedy moje dziecko przesypia całą nockę z jednym bądź dwoma lekkimi przebudzeniami na karmienie - ale to już odbywa się bez płaczu, więc LUX
!!! Jedyna wada calego systemu - śpi z nami w łóżku...
)aneteczko - Kochana nie żałuj tych próbek pampersów - wysłali dosłownie 2 szt, więc ... na mnie to nie zrobiło wrażenia. Jaky wysłali 5 to już by była inna sprawa;-)

...
Chciałam tylko o sobie przypomnieć i uciekam niestety. Dziś jadę na badanie glukozy ( w końcu) bo ostatnio 2 godz. po obiedzie miałam 185