reklama

Mamy majowe 2009

reklama
I ja, i ja, ja też nie śpię :-)
Lili łaskawa dla mamusi dała dziś pospać i z przerwą na cysia 0 6:40 kimnęłyśmy razem jeszcze do 9:30. Teraz ją karmię i czuję pod prawą pachą coś kwaśnego :rolleyes: :baffled::rofl2: Idziemy wykonać operację pieluch :dry:

:-D:-DAgus z tego co sie zorientowałam to "byłas" z dziewczynami do zgaszenia przez ostatnia światła

a właśnie, że nie...
wyłączyłam kompa ok. 22:00 jakoś... Moj M ma alergie jak siedzę na BB a Mała co chwilę sie wybudza - poza tym On cośchoruje ostatnio, a i Ja małe rzyganko miałam wczoraj za soba :zawstydzona/y:

a właśnie, że nie...
wyłączyłam kompa ok. 22:00 jakoś... Moj M ma alergie jak siedzę na BB a Mała co chwilę sie wybudza - poza tym On cośchoruje ostatnio, a i Ja małe rzyganko miałam wczoraj za soba :zawstydzona/y:
Ojjj Kochana jak doczytasz to zobaczysz ze byłas z nami cały czas :-D

dzień dobry i ja się melduję , mój cudowny syn nie dał mi pospac więc teraz ja go męczę i co jakis czas przystawiam do piersi ...może w końcu zasnie ;-)

dzis tak z głupia frant złapałam aparat i znalazłam filmik który zagrał M by mi pokazać jak Młody płacze przy nim....faktycznie płakała ale dlatego ze siedział w leżaczku...a M zamiast wziąć go na ręce i uspokoić to go nagrywał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
niech tylko wróci do domu...już ja mu....:crazy::crazy::crazy:

AgA ja wiem Kochana ze on się stara ale dlaczego przy tych staraniach się tak potwornie męczy ?? :eek: No przeciez nie robi nic czego ja bym nie robiła ...a ja jakoś musze mieć siły na wszystko inne a on się słania. Jednak masz rację...więź jest między nimi co mnie ogromnie cieszy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry