reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mamy proszę o pomoc. Mam za zadanie przygotować coś na tegoroczną wigilię. Zaznaczam, że w tego typu potrawach jestem noga. Nie mogę przygotować
barszcz czerwony z uszkami (moimi uszkami można ściany przebijać)
łazanki z makiem na słodko
karp smażony w dzwonki
ryba w galarecie
u n as nie jada się kutii ani pierogów

z ciast nie mogę:
piernika, ani makowca.
to kruca fiks co?
mąż proponuje rybę, bo on to rybożercą jest. Błagam o przepisy na odpowiednim wątku

Tsarina no ja mam podobny problem. O ile lubię różne eksperymenty w kuchni, o tyle tradycyjne potrawy do lepiej nie mówić...
Ja też robię wigilię, no i też mam problem. Mój problem nazywa się głównie zupa grzybowa z łazankami oraz kapusta z grochem i grzybami. No i jeszcze makówki:no: A tym bardziej, że ja maku nie jadam:no:

Mamy proszę o pomoc. Mam za zadanie przygotować coś na tegoroczną wigilię. Zaznaczam, że w tego typu potrawach jestem noga. Nie mogę przygotować
barszcz czerwony z uszkami (moimi uszkami można ściany przebijać)
łazanki z makiem na słodko
karp smażony w dzwonki
ryba w galarecie
u n as nie jada się kutii ani pierogów

z ciast nie mogę:
piernika, ani makowca.
to kruca fiks co?
mąż proponuje rybę, bo on to rybożercą jest. Błagam o przepisy na odpowiednim wątku

A ryba po grecku? Łatwa szybka i nie mozna schrzanic

reklama
Witajcie Kochane

Ankzoc-Aniu:
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!

W dniu urodzin Twych kochana
Życzę szczęścia pod dostatkiem.
Aby troski i kłopoty
Odpłynęły gdzieś ukradkiem.

Słońce niech Ci zawsze świeci,
A na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło
Marzeń, wiary i miłości.
2z8qbv9.jpg

Majeczko - Tobie życzymy dużo zdróweczka, radości, szybkości w zdobywaniu nowych umięjetności i obys zawsze była taką Kochaną gwiazdeczką jak do tej pory:-):-):-).
1z1zr10.jpg

Mam też duzą prośbe Majeczko do Ciebie - oszczędź Mamusie i Tatusia przy wieczornym usypianiu i śpij grzecznie przez calutką noc - mówię Ci to jest MEGA przyjemne zadanie:tak::-D:-D:-D

tego wszystkiego życzą Wam: Ciocia Aga, Wujek Marczo i mała Jagodzia:-D:-D:-D

Do góry