Kokoszka
Majowa mamusia'09
Ankzoc mi lekarz powiedzial ze juz 19.12 powinnismy wiedziec na 80% a moze nawet na 100%:-) wtedy bede w 20 tygodniu, moje malenstwo strasznie sie przewraca wiec mysle ze latwo bedzie go podejrzec
Ja tez zdecydowanie chce lozeczko drewniane juz widzialam jedno w sklepie i bardzo mi sie spodobalo, naszczescie kwestie wozka i lozeczka finasuje moja tesciowa
wiec wydatki z glowy, juz sie nie moze doczekac kiedy bedziemy buszowac po sklepach. Nie mieszkam w Polsce tylko w Grecji wiec tu jest troche innaczej tu tesciowa kupuje wiekszosc rzeczy dla malenstwa
Mi moja czesc sprowadzi z ameryki, bo jest tam duzo ciotek rodziny mojego meza, ale oprucz tego kupie i tu. Mi sie podoba CHICCO FOR ME (3 w 1 gondola, spacerowka i fotelik) w kolorze czerwonym i ten raczej kupimy
Iwona100na To jest moja pierwsza ciaza i ruchy malenstwa czulam juz w polowie 17 tygodnia teraz sa juz wyrazniejsze:-)Np. teraz caly czas go czuje jak sie przewraca i pokopuje
narazie sa slodkie i delikatne ale im dalej tym beda bardziej wyrazne
Pozdrowienia
Ja tez zdecydowanie chce lozeczko drewniane juz widzialam jedno w sklepie i bardzo mi sie spodobalo, naszczescie kwestie wozka i lozeczka finasuje moja tesciowa
wiec wydatki z glowy, juz sie nie moze doczekac kiedy bedziemy buszowac po sklepach. Nie mieszkam w Polsce tylko w Grecji wiec tu jest troche innaczej tu tesciowa kupuje wiekszosc rzeczy dla malenstwa
Mi moja czesc sprowadzi z ameryki, bo jest tam duzo ciotek rodziny mojego meza, ale oprucz tego kupie i tu. Mi sie podoba CHICCO FOR ME (3 w 1 gondola, spacerowka i fotelik) w kolorze czerwonym i ten raczej kupimy
Iwona100na To jest moja pierwsza ciaza i ruchy malenstwa czulam juz w polowie 17 tygodnia teraz sa juz wyrazniejsze:-)Np. teraz caly czas go czuje jak sie przewraca i pokopuje
narazie sa slodkie i delikatne ale im dalej tym beda bardziej wyraznePozdrowienia

Mam nadzieję że szybko nam to minie... niebawem święta...może się rozchmurzymy
ale skoro serduszko bije...więc się nie martwię... Cierpliwie poczekam.

), straszny katar i bol gardla mialam ale przeszlo juz prawie calkiem, tylko te nieszczesne zimno na wardze nie chce zejsc
A co do zdjec, to kabelek od aparatu juz znalazlam, wiec tylko troche musze sie zmobilizowac i wkleje w koncu zalegle fotki